Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg akkor jön a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg akkor jön a párom, amikor nem is keresem, nem is számítok rá?

Figyelt kérdés

Átlagos pasi vagyok, de nem vagyok helyes, izmos.

Egy éve keresem a párom, de teljes sikertelenséggel.

azt mondták haverok, ismerősök, hogy ne keressem, mert akkor fog jönni az igazi, amikor nem is számítok rá. Így ha most nem keresem akkor tényleg el fog majd jönni?

2016. máj. 4. 19:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért mert a szerelmet senki sem tudja irányítani, hogy mikor jöjjön.

Kár ezen filozofálni.

2016. máj. 4. 19:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nem értek az ilyen bonyolult dolgokhoz mint ez az ún. párkapcsolat, de átlagos(?) férfiként azt tapasztalom,hogy ha keresem a párom, akkor sem jön,ha nem keresem, akkor sem. :) Érdekes.
2016. máj. 4. 19:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Csak megerősíteni tudom azt, hogy férfiaknál nem működik ez. Az ok egyszerű: a társadalmilag leginkább elvárt, tradicionális modellben, amihez érthető okokból a nők legalább 95%-a ragaszkodik, a férfi a kezdeményező aktív fél. Ez olyan, mintha egy tigrisnek azt mondanád, hogy ugyan, ne menj vadászni, csak ülj egy helyben, és a préda majd magától felbukkan, amikor nem is számítasz rá. Nos, egy ilyen tigris aztán éhenhal, egy váratlanul betoppanó szerelemre vágyó férfi pedig magányos marad.
2016. máj. 5. 07:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Az a probléma, hogy sokan úgy értelmezik ezt a mondást, hogy semmit sem kell magukon, illetve az életükön változtatni, csak várjanak, esetleg járjanak el hébe-hóba randizni, regisztráljanak társkeresőre, és akkor majd jön az ideális partner.

Egyszerűen arról van szó, hogy boldogabb akarsz lenni, mint amilyen most vagy. Ezért akkor is tenned kell, ha párkapcsolatod van, illetve akkor is, ha nincs. Akkor most ebből a szempontból nem mindegy, hogy van-e, vagy nincs?

Érd el, hogy boldog légy legalább valamilyen szinten úgy is, hogy egyedül vagy, és ha elindulnak benned bizonyos változások, szerintem előbb vagy utóbb sikerrel fogsz járni a társkeresés terén is.

26/L

2016. máj. 6. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!