Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lesz úgy párom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lesz úgy párom hogy minden nőben az exemet keresem de olyan nőt nem fogok találni mert minden ember egyedi?

Figyelt kérdés
Már 2 éve hogy vége lett a barátnőmmel, nagyon sok lányt utasítottam vissza pont emiatt mert exemet kerestem mindenkibe
2015. dec. 5. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne akarj addig új kapcsolatba kezdeni, amíg lelkileg nem vagy túl az előzőn. Magadnak és az estleges következőnek is, csak csalódást okozol. (N)
2015. dec. 5. 11:34
 2/5 A kérdező kommentje:
De 2 év? Lehet sose leszek túl rajta?
2015. dec. 5. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy az exed keresed mindenkiben, tévhit.

Ha lesz valaki, aki valóban megfog, onnantól kezdve a volt barátnőd semmit nem fog számítani.

Voltam hasonló helyzetben, két és fél évig voltam egyedül, azt hittem már nem lesz senkim. És spontán, mikor nem is számítottam már arra, hogy el tudom felejteni az exem, jött valaki, és mindent átírt. Rájöttem, hogy nem is az exemhez kötődtem, hanem szimplán annyi idő alatt nem fogott meg senki. Visszautasítottam mindenkit, kivéve egyet, mert nála éreztem, hogy őt nem szabad kihagynom, élnem kell a lehetőséggel.

Szóval lesz párod, ebben biztos vagyok, de hogy egy hónap, vagy fél év múlva, ezt nem lehet behatárolni, csak "járj nyitott szemmel". :)

2015. dec. 5. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 14 éve reménykedem hogy találok az exemhez hasonló fiút, de valahogy nem jön össze.Szerintem csak ezért ne utasítsd vissza, mert nem hasonlít,ha ettől függetlenül látsz benne valami vonzót.
2015. dec. 5. 17:57
 5/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Soha senki iránt nem fogsz úgy érezni, mint iránta, ez egészen biztos, viszont biztosan van olyan, aki sokkal jobban illik hozzád, aki pont jó neked. Az exeddel vége lett, és ennek megvannak az okai, fölösleges ezen rágódni. Mindenki tanuljon a tapasztalataiból, ha nem jött össze vele, nyilván tudod, hogy miért nem, legközelebb ezt máshogy kell csinálni, és mást kell keresni. Ha folyton olyan lányok után mész, mint a volt barátnő, ugyanúgy végződik minden kapcsolatot.
2015. dec. 5. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!