Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire nehéz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire nehéz egy átlagos nőnek manapság komoly kapcsolatot találni társkeresőn?

Figyelt kérdés

Elegem lett a netes társkeresésből!!! le is töröltem magam.

Nagyon sok levelet kaptam, képet nem is nagyon néztem, mert az annyira nem érdekel. Kezdő levelek olyanok voltak, mintha egymásról másolták volna, mind ugyanazok. Ilyeneknek nem fogok visszaírni. Kb. 20 levél jött, ami nem volt sablon, velük el is kezdtem levelezni.

Aztán szépen este ki egymás után, mert pár levél után kinyögte hogy ő inkább csak szexre gondolt vagy bevallja neki felesége vagy barátnője van. Aztán kb. 5-6 pasi maradt. Az egyik nagyon messze volt, pedig ő tök szimpi volt. Aztán másik hisztizni kezdett, hogy nem írtam rá egy nap (pedig tényleg dolgom volt), szóval valami szerintem nincs rendbe nála. Aztán két emberrel eljutottam a találkozásik. Az egyik elkezdett kb. 20 percen át telefonon beszélni anyukájával. A másik meg flörtölni kezdett a pincérnőjével. Lehet túl válogatok, de szerintem egy átlagos nőnek nagyon nehéz társat találnia sajnos :(

2016. máj. 4. 14:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%

"Egy nő akár egy nap alatt is találhat magának normális pasit társkeresőn, persze csak ha nem annyira válogatós külsőre, mint a legtöbb nő."

Tévedsz. Egy nap alatt szexkapcsolatot talál csak... Valóban sok fent a társkereső pasi (mondjuk ezt a Woot vagy mit nem ismerem), de ez annak köszönhető, hogy a legtöbb csak dugattyúzni, meg feleség mellett mellékesezni szeretne, a többi pedig felajánlja lakhatásért meg utazásért, hogy szexelhettek majd. Hát köszi.

Arányaiban kb 10-ből 2 pasi az, akinek a leveleit egy normális nő nem ignorálja, ebből kb 1 biztosan defektes vlmilyen szinten, és 0,8 olyan, aki már első randin megmondja, hogy "menjünk fel hozzám filmet nézni".

A maradék 0,2 az, akivel érdemes foglalkozni, de amíg azt kiszűröd addig nagyon sok bántást kell elszenvedned, mert közben az érzelmi intelligenciádat is a sárba tiporják. Én konkrétan azért léptem le, mert azt éreztem, már semmi másra nem vagyok jó, csak szexre, mert napi szinten 20-30 ilyen üzenet jött, vlmi normális, amiben nem csak másolás-beillesztés volt (esetenként a nevet is elfelejtette kicserélni), olyan kb havonta egy, ezekkel randiztam is, de tovább nagyon egyikkel sem jutottam, mert az első randin kettő kivételével mind le akart velem feküdni. Két év és 4 love.hu-s randi, és egy év alatt 2 randivonalas randi után feladtam. Sikerem leginkább a Tinderen volt, meg is lepődtem rajta, hogy négy randipartnerem volt, és egyik sem akart már az elsőn megfektetni, de nekik meg egy idő után már nem voltam annyira szimpi vagy az utazgatások miatt, vagy mert valami részükről nem volt meg. :(

2016. máj. 4. 19:22
 22/27 anonim ***** válasza:
33%
#21 Nem kellene mindenedet kirakni a képeiden, illetve értelmes nő benyomását kellene keltened. Akkor írnának azok is, akik nemcsak szexre hajtanak, mert úgy éreznék, hogy komoly kapcsolatra is alkalmas vagy.
2016. máj. 4. 20:33
 23/27 anonim ***** válasza:
86%

Én a pasis oldalról tapasztaltam meg ugyanezt :)

Regisztráltam egy társkeresőre, beállítottam korrektül az adatlapom. Ráírtam olyanokra akik szimpatikusnak tűntek. Tipikusan a csendes, szolidnak tűnő, belső értékekkel rendelkező lányokat kerestem, akikben volt valami ami megfogott. (Szóval nem feltétlenül az a kategória, amit a pasik "fullosnak" tartanak.)

Nem szexet kerestem, ismerkedni, barátkozni akartam. Na meg persze, ha kialakul belőle több...

Az üzeneteimben röviden bemutatkoztam, elmondtam mivel foglalkozom, mi az ami érdekel, kérdeztem valamit az illetőtől és mondtam, hogy szívesen beszélgetnék vele és ha érdekli, mesélek még magamról. Kifejezetten olyan nőkre írtam rá, akik az elmúlt időszakban online voltak.

Szinte alig kaptam bármilyen reakciót. Megnézték a leveleimet, de sokan még az adatlapomra sem kattintottak rá. Vagy rámentek, de utána nem válaszoltak.

Én is feltehetném ugyanezt a kérdést, amit te, csak a másik oldalról :)

2016. máj. 4. 21:07
 24/27 anonim ***** válasza:

"Kezdő levelek olyanok voltak, mintha egymásról másolták volna, mind ugyanazok."

szegényke, majdnem elcsöppentem ezen a ponton...

csak arra nem gondolsz, hogy mégis mi a jó eget irjanak? Tehet ő arról, hogy pont ugyanazt irta másik 20 aznap?? Amúgy megis adtál valamit magadról, vagy csak 1 kép, tök üres adatlap, aztán hátradőlsz és várod a sült galambot???

de ciki, ettől tartasz te is itt, a mentalitás miatt. Ha egy pasi lát bármilyen értesitést: "úristen, valaki megnézett????" ha meg valaki nem olyat ir, már meg SE nézed. Pedig nagyon könnyen lehet, hogy pont egy ilyen "tucatlevél" között lapult az esetleges leendő férjed - csakhát szartál az egészre! Aztán meg jön a nyavajgás, hogy nincsenek jó pasik.

Eszembe jut három nő:

1: ronda, vitriol hangja van, igénytelen, büdös. Társkeresőről van pasija (igaz, az is legalább ilyen igénytelen dagi)

2: két méter, deszka, nagyképű. Gyereket terveznek.

3: néma, senkihez sem szól, dagadt. Gyereket vár

csak mondtam pár példát olyan nőkről, akikkel jól kiszúrt a természet. Mindnek van tartós kapcsolata.

És akkor jövünk mi, átlagos pasik. Társkeresőn olyan 80 levélből jön egy "nem" valasz, egy kikéri magának hogy irtam, kettő letilt. 40 nézi meg az adatlapom egyáltalán. Tinder? Match három hetente, és akkor en fizettem, tehát korlátlanul nyomkodom. Minden matchre irok, a fele vagy nem reagál, vagy szétnyomja. A többi meg a legkisebb, legparanyibb nézeteltérésre kinyomja.

Ne gyertek azzal, hogy rátok senki nem nyomul, csak a szexet keresők. Csak nem veszitek észre a normálisat. Lehet lepontozni, de az hogy nincs senkitek, CSAK A TI HIBÁZTOK! Egyik nőismerösöm száz pasiból egyre nyom rá, a másik inkább benne marad egy olyan kapcsolatban, ahol a pasinak elég heti egy találkozó... persze a leányzó kap vacsorameghivásokat, randi ajánlatokat, de neki ők nem jók, aztán ir neki valaki ilyen 5 évvel ezelőttről, aki megbántotta, megcsalta... és össze jött vele!

2016. máj. 4. 23:19
 25/27 anonim ***** válasza:
22-es! Csak úgy megkérdezném: Miből gondolod, h csak az adoniszok akarnak megfektetni egy átlagos lányt, illetve miből gondolod, hogy mindenemet kiteszem? Áruld már el kérlek, ha Te olyan jól tudod ezt! Mert én nem érzem úgy, hogy egy arcképen, illetve egy pólós-farmeres egészalakoson bármi kivetnivaló lenne.
2016. máj. 5. 06:19
 26/27 anonim ***** válasza:
Átlagos nő 160cm 120kg, igen nehéz találni, főleg, ha még válogatós is vagy.
2016. máj. 12. 15:48
 27/27 anonim ***** válasza:

"1. Ezen nem voltam, de szerintem kb 10% pasi marad aki komolyan gondolja és normális is, azt a 10%-ot megtalálni ennyi pasi között, szerintem lehetetlen!!"

Ha a pasik 10%a komolyan gondolja, akkor ez azt jelenti, hogy 10 probalkozasbol mat eleg jo esellyel talaltal is ilyen pasit - ami azert nem egynolyan mission impossible, foleg, ha neked csak valogatni kell. a ferfiaknak azert ennel lenyegesen tobb energiat kell befektetniuk, ha normalis lanyt akarnak talalni.

Kíváncsi lennék, hogy hogyan próbáltad meg megtalálni a normális pasikat (vagy segíteni ôket, hogy megtaláljanak tëged).

1.) nézegetted te is a férfiak profiljait, kerested az értelmesnek tûnôket, és ha találtál ilyet, akkor kezdeményeztél?

2.) vagy ha ezt nem (de ha nem, akkor miért nem?), akkor viszont cserébe olyan igényes profilt állítottál össze, amiben tényelg kiderülnek dolgok rólad, és amire reagálva van reális esélye a jelentkezôknek megmutatni magukból valamit? Voltak olyan dolgok a profilodon, amire te pl. tudtál volna értelmesen, frappánsan reagálni egy tök ismeretlennek írt bemutatkozó levélben?

És úgy számosítva: mennyi idôt szántál a profilod összeállítására?

3.) a neked íróknak megnézted rendesen a profilját, mielôtt egy bemutatkozó levél alapján eldöntötted, hogy adsz-e nekik esélyt?

2016. máj. 28. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!