Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nehéz egy átlagos nőnek manapság komoly kapcsolatot találni társkeresőn?
Elegem lett a netes társkeresésből!!! le is töröltem magam.
Nagyon sok levelet kaptam, képet nem is nagyon néztem, mert az annyira nem érdekel. Kezdő levelek olyanok voltak, mintha egymásról másolták volna, mind ugyanazok. Ilyeneknek nem fogok visszaírni. Kb. 20 levél jött, ami nem volt sablon, velük el is kezdtem levelezni.
Aztán szépen este ki egymás után, mert pár levél után kinyögte hogy ő inkább csak szexre gondolt vagy bevallja neki felesége vagy barátnője van. Aztán kb. 5-6 pasi maradt. Az egyik nagyon messze volt, pedig ő tök szimpi volt. Aztán másik hisztizni kezdett, hogy nem írtam rá egy nap (pedig tényleg dolgom volt), szóval valami szerintem nincs rendbe nála. Aztán két emberrel eljutottam a találkozásik. Az egyik elkezdett kb. 20 percen át telefonon beszélni anyukájával. A másik meg flörtölni kezdett a pincérnőjével. Lehet túl válogatok, de szerintem egy átlagos nőnek nagyon nehéz társat találnia sajnos :(
#8:
Az öngólon kívül :-P nem tudom mit nem tudtál értelmezni :-P
Ez a kérdés, és az erre érkezett válaszok zöme is csak igazolni tudja, azt a mondást miszerint: Jó dolgában vész meg az ember.
Nem elég, hogy 10-szer annyi a társkereső férfi mint a nő, még ez sem jó nekik. Mikor lennél elégedett? Ha százszor, ezerszer, tízezerszer annyi lenne? Komolyan mondom aki ennyire telhetetlen, az meg is érdemli, hogy a saját hülyesége miatt maradjon egyedül és boldogtalan, amikor csak válogatnia kéne a jobbnál jobb pasik közül.
"lóf-aszt mama", hogy egy klasszikust idézzek.
Kaptál mondjuk 1000 levelet. Ebből kiszűrtél 20 alfahímet.
Ezek egy része becsületesen elmondta, hogy szívesen megtejfölözné a lángosodat.
Az ő stratégiájuk az hogy nam hazudoznak, mivel ugyis annyi lángost kapnak, hogy nem bírják megemészteni.
Maradt 5 a top 20-ból, akiknek az volt a stratégiája, hogy nem mondják el, hogy csak tejfölözni szeretnének.
Mivel ők is a férfiak top 5%-hoz tartoznak, bármit megengedhatnek maguknak. Pl. a pincérnő szimpatikusabb volt naki, mint te ös gondolta ma este inkább őt keni meg. "Lóf-aszt mama" - Még is mi a fenét írjon neked egy férfi. Én azt írom mindenkinek, aki nem sokkal rondább egy sárkánynál, hogy "Szívesen megismerkednék veled" Az atatlapomon van, kép, lakhely, foglalkozás, magasság.
"Lóf-aszt mama" Mégis mire vársz Gogol, Einsten és a 20 évvel ezelőtti Brat Pitt legjobb génjeiből létrehozott lény imádadtól túlfűtött levelére.
Persz, ha ő ír, mindegy mit ír, mert minden nő vele akarja megtejfölöztetni a lángosát. Azután + sír mert az a szemét kur-vapecér másnap már másnak
a lángosát dörzsölgeti. "Lóf-aszt mama" Egy tipikus EmanciPunci vagy.
Kérdés, hogy melyik ismerkedős leveleket törölted egyből. Mert pl. az, hogy "szeretnélek megismerni, szimpatikus vagy" pl. egy tök normális levél, nem kell kisregényt írni, de biztos, hogy a srácok többsége ilyesmit ír, mert ez jut minden normális ember eszébe. Ha már olyan, hogy tuti egymásról másolták, és tényleg gagyi, akkor megértem. De ha nem, akkor lehet, itt szórsz ki egy csomó srácot, aki egyébként tök normális lenne.
Amúgy meg az tény és való, hogy rengeteg pasas jár fel, aki csak dugni akar meg mellékest az asszony mellé :(.
Kedves "lóf-aszt mama"
Látom milyen fantasztikusan tudod kiknek válaszoltam..... alfáknak és társaiknak. Csak hogy lásd kiknek írtam vissza elküldtem neked privátba annak az "alfának" a fotóját aki egész normális volt csak a randin 20 percet beszélt az anyukájával. Aki szeretné annak elküldöm neki is privátba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!