Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok a hasonlo fiukrol!? (lent)
Figyelt kérdés
sportosnak mondott srác vagyok! föleg rock zenét hallgatok a lányok többsége pedig csak barátként tekint rám de nem akar semmi többet! ? azért lehet mert rocker vagyok vagy máshogy kellene hozzájuk állnom?(van barátnőm) ez is lehet a probléma?! ti hogy vagytok ezzel? ha van nője de mégis be jön a srác miért nem fekszetek le vele? (szentmisét nem szeretnék köszi) 21/F2016. máj. 4. 13:00
11/17 anonim válasza:
Arra nem válaszoltál miért nem hagyod ott a barátnődet ha csak szexre kell. Kihasználod őt. Ismerkedj neten az nem drága, beszéljétek meg hogy csak szex más nem. De szakíts szegény lánnyal mert ez így undorító.
12/17 anonim válasza:
Azért másodhegedűs, mert csak egy pótlék. Csak arra használod, hogy kiegészítse a te felemás szexuális életedet. Ezt kevés ember tolerálja. Nyilván a közerkölcs és az általánosan elfogadott morál is közrejátszik a dologban. Meg problémás is szeretőnek lenni. Mi van, ha a csajod rájön? Nekimegy a szeretődnek? Zaklatni kezdi, vagy tényleg csinál vele valamit.. Veszélyes dolog, nem éri meg. Egy esetben van erre "logikus" magyarázat: ha a szeretőd szerelmes beléd, és hiszi, hogy egyszer az övé leszel. És ha nem hülye, ezt se tolerálja sokáig..
13/17 A kérdező kommentje:
azt nem árt hozzá tenni a dologhoz hogy a barátnőmmel majdnem hogy nyitott kapcsolatban vagyunk,másrészt 2 év alatt 2 másik lány volt néhány hétig tudott roluk de nem kiváncsi a nevükre stb. ezzel párhuzamosan neki is volt 2 pasi de nyilván ugyanilyen feltételekkel!
2016. máj. 4. 13:54
14/17 anonim válasza:
Ez ritka. Az ember szeret egyetlen lenni annak, akit szeret.
15/17 anonim válasza:
Biztos nem közelednék soha olyan pasihoz,akinek barátnője van, akkor sem,ha tudom,hogy nyitott kapcsolatban vannak.
16/17 anonim válasza:
az írásod alapján annyira butának tűnsz, hogy fájt olvasni a válaszaidat....
egyébként mit gondoljak? leírtál két semmilyen dolgot, fiatal vagy, buta, EQ 0.... bottal se kategória
17/17 anonim válasza:
Igen, az írása engem is nagyon taszít. Annyira kiábrándító, mikor valaki nem tud helyesen írni, rengeteg hangulatjelet használ vagy (mint a kérdező), nem képes nagy betűvel kezdeni a mondatait és rossz írásjeleket használ (minek ennyi kérdőjel és felkiáltójel? Ráadásul a ?! használata abszolút nem is helyes)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!