Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit gondoltok a hasonlo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok a hasonlo fiukrol!? (lent)

Figyelt kérdés
sportosnak mondott srác vagyok! föleg rock zenét hallgatok a lányok többsége pedig csak barátként tekint rám de nem akar semmi többet! ? azért lehet mert rocker vagyok vagy máshogy kellene hozzájuk állnom?(van barátnőm) ez is lehet a probléma?! ti hogy vagytok ezzel? ha van nője de mégis be jön a srác miért nem fekszetek le vele? (szentmisét nem szeretnék köszi) 21/F

2016. máj. 4. 13:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szerintem sok lány szereti a rockot pl én is szóval szerintem az nem baj.

18/L

2016. máj. 4. 13:02
 2/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! és a második fele a kérdésnek?!:)
2016. máj. 4. 13:04
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy sportos vagy és rock zenét hallgatsz, pont két olyan dolog ami a legkevésbé érdekel egy pasiban. Ettől nem lesz több vagy kevesebb esélye nálam (kivéve, ha utálom a rockereket).

Miért nem fekszem le avval aki bejön ha az illetőnek barátnője van?....mert van gerincem, és nem akarnék egy rongyként viselkedni, amit megd*gnak és eldobnak.

Nyugodtan le lehet pontozni. :))

2016. máj. 4. 13:05
 4/17 anonim válasza:
100%

Hallod. Mert nem vagyunk érzéketlen r**?bik.

Nyilván azért nem fekszünk le más pasival mert van barátnője. (Legalábbis én)

De ha van barátnőd minek kell más csaj? Nem értem a kérdést

2016. máj. 4. 13:06
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy elég jó pasi. Ennyi
2016. máj. 4. 13:09
 6/17 A kérdező kommentje:

nem pontozlak le! miért tenném? Attol mert van barátnőm miért kellene ugy viselkednem a másik nővel mint a rongyal? nem értem!

utolso!

mert határtalan szexuális vágyam van amit sajnos egy nö nem tud ki elégiteni!

2016. máj. 4. 13:09
 7/17 anonim ***** válasza:
Mert nagyon kevés ember elégszik meg a másodhegedűs szereppel. Prímásnak mégiscsak jobb lenni.. Meg kevés embernek elfogadható magyarázat az, hogy neked határtalan a szexuális igényed.
2016. máj. 4. 13:20
 8/17 A kérdező kommentje:
a kettö nem zárja ki egymást? miért kellene másodhegedüsnek lennie? Ha tisztázva van hogy csak szeretök és a másik lány is nyugodtan ismerkedhet mással miért kellene emiatt rosszul éreznie magát?
2016. máj. 4. 13:26
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha határtalan a szexuális étvágyad és a barátnőd nem tud kielégíteni akkor szakíts vele. Nem egyszerűbb mint folyamatosan megcsalni és hazudozni neki? Ha meg csak szexelni akarsz akkor járj swinger clubba, prostikhoz, ismerkedj könnyűvérű lányokkal akár interneten, rosszlányok.hu ilyesmi, vagy szerezz állandó szexpartnert akivel csak jó sok szex van más nincs. Neked nem kell barátnő amivel nincs baj, fiatal vagy még.
2016. máj. 4. 13:30
 10/17 A kérdező kommentje:
swinger clubb prostik rosszlanyok.hu az összes Pénzes drága mulatság!
2016. máj. 4. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!