Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TE mitől vagy férfi?

Figyelt kérdés

Férfiakat szeretném megkérni, hogy válaszoljanak :)

Nem az érdekel, hogy 'annak születtem', hanem hogy mennyiben próbálnak férfiasan viselkedni, kinézni, milyen adottságaik, tulajdonságaik vannak, amiktől ők igazán férfinek érzik magukat.

Nőket most megkérem, hogy ne válaszoljanak :) (Meg természetesen mindenki a maga nevében írjon, ne úgy, hogy 'tökmindegy mert a nőknek csak az férfias aki gazdag meg izmos')

2016. máj. 3. 15:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

4, szerintem pl. az a férfi, aki nyitott.

azaz ha felmerül a felcsatolhatós, akkor nem utasítja el csak azért, mert az bu_zis.

egyébként nem a titkos erőszakolós vágyaimat akarom kiélni, de ha felmerül valami fura, az oldottság a jó.

aztán lehet, hogy nem fog tetszeni, és ennyi volt.

számomra részben ettől férfi egy férfi. ki mer mondani szokatlan dolgokat, ki mer próbálni új dolgokat. és ugyanez áll a nő definíciójára is :)

N

2016. máj. 3. 17:10
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem 'próbálok' úgy viselkedni, hanem úgy élek.

Vannak céljaim, határozottan el is érem, amit szeretnék. Saját elvekkel, értékrenddel haladok az utamon. Abszolút nem foglalkoztat, hogy ki mit gondol rólam és a stílusomról.

Megjelenést tekintve is karakteres egyén vagyok. Magas és eléggé erős alkat. Ez alatt nem a szteroidos felpumpált 'puhap@cs' testet értem.

Mindezek mellett tisztelem és szeretem a nőket. Tekintélyemet pedig nem a verésükkel, hanem az intellektusommal vívom ki.

Nagyjából ennyi. Így is sok lett az infó rólam. :) Viszont ezen tulajdonságokat én férfiasnak gondolom, abszolút rühellem a 'pasizást' velem kapcsolatban.

2016. máj. 3. 17:10
 13/22 anonim ***** válasza:

Hmm, kedves kérdező elgondolkodtattál és jópofa a kérdés is.:)

Az elején arról akartam írni, hogy azért mert kedves és figyelmes vagyok, kabátot segítek le, ajtót nyítok, ecetra..de igazából ezek önmagában csak kedves emberré tesznek vélhetően.

Azután arról akartam írni, amiért szeretem a nőket..De ez jobban belegondolva nem lenne sem fair sem igaz a meleg/biszex férfiakra nézve, hiszen ők is férfiak.

Végül mélyebbre ástam, és esetemben ez az ultimate answer.

- Attól amit édesapámtól tanultam kisgyerekként, az összes hobbi, barkácsolás, megjavítás és szerelés.. Eleve ahogy hozzáállok a problémákhoz, és az általa eltanult talpraesettség/kiállás. Én ettől érzem magam férfinak:).

Cheers!

2016. máj. 3. 17:20
 14/22 anonim ***** válasza:
Attól, hogy pont leszarom, hogy úgymond milyennek kéne lennie egy ideális férfinak. Én magamat adom, ha valakinek nem tetszem, hát akkor így jártam.
2016. máj. 3. 18:04
 15/22 anonim ***** válasza:
Én nem "próbálok" férfiasan viselkedni, kinézni. Sőt, vannak olyan tulajdonságaim, amik inkább nőkre jellemzők, de nagyon nem érdekel, hogy erről ki mit gondol. Lehet mondjuk, hogy baj is, mert a nők inkább a férfiasabb férfiakat választották a környezetemben.
2016. máj. 3. 18:24
 16/22 anonim ***** válasza:

Határozott helytállás és megjelenés az élet minden területén.

Elképesztő, lehengerlő sárm.

Kemény, jól csengő férfias hangom.

Iszonyatosan jó humor.

Csodaszép mélykék szemek.

Közvetlen, barátságos hozzáállás mindenkihez.

Mire vagy még kíváncsi??

25/F

2016. máj. 3. 19:57
 17/22 anonim ***** válasza:
Mivel elég sok nőies tulajdonságom van így hirtelen ezek jutnak eszembe ami talán férfias: borostát viselek, segítőkész, udvarias vagyok az emberekkel, szeretem a kicsit extrémebb sportokat, az eszemre hallgatok főként, képes vagyok döntéseket hozni, célomat kitartással véghezvinni.
2016. máj. 4. 02:15
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem sírok semmiért, imádok táncolni, ha rossz napom van se vagyok bunkó senkivel sem. A nőket a tenyeremen hordom, mert Angyalok. Nyitott vagyok és modern az új dolgokra. A nő nekem a legfontosabb és nem a sör meg a foci.

Meg imádok sportolni is, de bármit megeszek, soha nem leszek vega mert egy igazi férfi az Tigris, ragadozó, nem kell kocka has csak ne legyen nagy pocakom.

38 éves vagyok.

U.I.: Még voltam katona ami nagyon jót tenne a mai generációnak is...

2016. máj. 5. 09:59
 19/22 anonim ***** válasza:
10-es választ miért pontoztátok le? Szerintem különdíjas.
2016. máj. 5. 10:11
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező gondolom most olvastad Csernus Imre Ferfi könyvet. Mivel abban volt ez a kerdes. Nekem a válaszok közül egy volt elfogadható, mert en is ugy gondolom. Miert vagyok ferfi? Meta lábam között himbalozik valami. Nem ezt vártad de ettol meg ez az igazság. Talán 100-200 eve igen léteztek olyan tulajdonságok amik csak es kizárólag a férfiakra voltak a jellemzőek, most az erősebb testfelepites es a kiralykobra a lábam között az amitől ferfi vagyok. Tedd fel magadban a kérdést mik azok a tulajdonságok amik a a férfit férfivá tesznek, a magabiztosság, kreativitás, megvédeni a családot, jo problema megoldó képesség? Ez pont ugyanúgy meg van a nokben, es attól meg nem lesznek ferfiasak. Egyedul attól lesz valaki férfias, ha külsőre ezt akarja sugallni.

S ami a válaszban volt, nem az a fontos, hogy en mitől vagyok ferfi, hanem, hogy mitől vagyok ember, jo ember. S arra kell törekedni, hogy nap, nap utan bele tudjak nézni a tükörbe. s az legyen a véleményem mint ember mindent megtettem, azert, hogy környezetemben javuljanak a dolgok. S ugy fejlődjek, hogy ezzel ne okozzak senkinek sem kart.

31f

2016. máj. 5. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!