Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ennyire fontosabb a külső mint a belső?
Sok csúnya pasi panaszkodik, hogy nekik szép és csinos barátnő kell.
Tegyük fel megkapják, de közben kiderül, hogy a nőnek rettenetes természete van, elviselhetetlen.
Az sem érdekli őket, csak mindenáron szép legyen?
9-es nagyon cinikus akart lenni és túlzó a folytonos cicababázásával, de a szöveg tartalmát képtelenség kikezdeni.
Az a helyzet, hogy értelme lévén próbálok objektív maradni, ha kell, erőszakolom rá saját magamat.
Ezen elv mentén próbáltam már 2 alkalommal is kezdeni olyan lánnyal, akik tényleg tündérek voltak. Lerítt, hogy meg sem érdemelném őket, mert háziasak, odaadók, bármit bárhova bedughatok bármikor... értelmesek, dolgosak és családszeretőek voltak.
Még csak magukhoz sem akartak láncolni és kétség sem fért hozzá, hogy akár kalandozni is engedtek volna hosszabb távon.
Csak hát a külső... az nagyon nem klappolt. Gondoltam, hogy majd idővel megszeretem őket és akkor kialakul a vonzalom, de hatalmasat tévedtem, mert átalakult undorrá...
Nagyon komoly tanulság volt ez nekem.
9-esnek üzenem, hogy nem cicababákhoz vagyok szokva, komolyan, de nem valamiféle iszonyt érzek a dagadt nők iránt és így lehetetlennek tűnt imitálni is azt, hogy ő "tetszetősek". Hogy ők buktak el vagy én, nem tudom, de megérdemelné az a két lány bőven, hogy olyat találjanak, akik el tudják fogadni őket.
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!