Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ennyire fontosabb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ennyire fontosabb a külső mint a belső?

Figyelt kérdés

Sok csúnya pasi panaszkodik, hogy nekik szép és csinos barátnő kell.

Tegyük fel megkapják, de közben kiderül, hogy a nőnek rettenetes természete van, elviselhetetlen.

Az sem érdekli őket, csak mindenáron szép legyen?

2016. máj. 2. 13:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő fontos, de elsősorban nem a magazinok címlapjáról lelépett, tökéletesen megcsinált külsejű nőket tartom szépnek. A természetesség sokkal jobban tetszik, persze ez ne jelentsen durva túlsúlyt (pár kiló plusz simán belefér) vagy igénytelenséget. Volt már több olyan nő, aki külsőre kevésbé volt szép, de valami mégis megfogott benne. 28/F
2016. máj. 2. 13:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel a szép külső, ha belül rohad.
2016. máj. 2. 13:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
XD Látom sok itt a feminista és felszínes ember, mert megint minden válaszomat lepontozták. :D
2016. máj. 2. 14:01
 14/15 anonim ***** válasza:
70%

9-es nagyon cinikus akart lenni és túlzó a folytonos cicababázásával, de a szöveg tartalmát képtelenség kikezdeni.

Az a helyzet, hogy értelme lévén próbálok objektív maradni, ha kell, erőszakolom rá saját magamat.

Ezen elv mentén próbáltam már 2 alkalommal is kezdeni olyan lánnyal, akik tényleg tündérek voltak. Lerítt, hogy meg sem érdemelném őket, mert háziasak, odaadók, bármit bárhova bedughatok bármikor... értelmesek, dolgosak és családszeretőek voltak.

Még csak magukhoz sem akartak láncolni és kétség sem fért hozzá, hogy akár kalandozni is engedtek volna hosszabb távon.

Csak hát a külső... az nagyon nem klappolt. Gondoltam, hogy majd idővel megszeretem őket és akkor kialakul a vonzalom, de hatalmasat tévedtem, mert átalakult undorrá...

Nagyon komoly tanulság volt ez nekem.

9-esnek üzenem, hogy nem cicababákhoz vagyok szokva, komolyan, de nem valamiféle iszonyt érzek a dagadt nők iránt és így lehetetlennek tűnt imitálni is azt, hogy ő "tetszetősek". Hogy ők buktak el vagy én, nem tudom, de megérdemelné az a két lány bőven, hogy olyat találjanak, akik el tudják fogadni őket.

2-es voltam

2016. máj. 2. 14:01
 15/15 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem fontosabb, hiába szép egy nő ha elviselhetetlen a természete. Azt nem lehet mondani, hogy nem számít, mert nyílván kell valami szempont ami alapján szelektálja az ember, hogy egyáltalán kivel kezdjen ismerkedni és ismeretlen ember esetén csak a külső alapján tud válogatni az ember. De ha kialakul bármiféle kapcsolat és olyan a személyisége, hogy azzal megfog, akkor már nincs nagy jelentősége.
2016. máj. 2. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!