Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon erősen fogalmaztam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon erősen fogalmaztam, vagy jól tettem, hogy így megmondtam neki?

Figyelt kérdés

Nemrégiben megismerkedtem egy lánnyal (munkán keresztül).

Megkerestem facebook-on, bejelöltem, vissza is igazolt 1 napon belül. Írtam neki, hogy nagyon szívesen megismerném a munkán kívül is, mert szimpatikus volt élőben is, meg mikor beszéltünk is.

Visszaírt, hogy párkapcsolatban van, és visszautasít, ha nem haragszom.

Ma délután írt, hogy igazából nem régen lett vége a kapcsolatának, és még nem áll készen, de kedves vagyok.

Én visszaírtam, hogy oké, de akkor döntse el, hogy mit akar. A félrebeszélés és a hárítás egy emberi kapcsolatban sem jó indulópont, úgyhogy ha megemésztette magában, amit mondtam, és úgy gondolja, tud őszinte lenni, aki érdemes arra, hogy megismerjen, akkor jelentkezzen.

/Kicsit elegem van az olyan emberekből, akiktől kérdezel valamit, és nem visszakérdez, hanem egy novellát tol az arcodba, amiben elrejtett egy kérdést, amit igazából neki kéne megválaszolnia és neki kéne rendbe tenni./

Rosszul tettem, vagy tényleg idő kell neki szerintetek?

2016. máj. 1. 21:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sztem ez a fogalmazás nagyon erős volt. Nem feltétlenül az, hogy megmondtad neki, hogyha nem kész egy párkapcsolatra, akkor őszintén írja meg, ne hazudozzon. De az, hogy "így nem vagy érdemes arra, hogy ÉN megismerjelek"... hát ha nekem vki bármilyen szinten ilyet írna, azonnal kuka lenne, mert ez naggyon beképzeltnek hat. Meg ez a "megemésztetted, amit mondtam"... mintha hülye lenne, és nem fogná fel. Ha az volt a célod, hogy jól megsértsed, amiért a te pici lelkeddel játszadozott, akkor szuper megoldás. Ha csak korrekt akartál volna lenni, akkor nem.
2016. máj. 2. 10:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja igen, azon kívül hogy bunkóság egy kevéssé ismert emberrel így beszélni, még érzéketlen is vagy. Nem tudhatod milyen volt a kapcsolata, hogy lett vége stb. Lehet, hogy te képes vagy egyik napról a másikra feldolgozni egy szakítást, de ezzel nem mindenki van így. És persze te tökéletes vagy és a nap minden egyes percében pontosan udod, hogy mit akarsz, soha semmi határozatlanság vagy kétely. :) Ha az volt a célod, hogy gyorsan rájöjjön, hogy nem vagy érdemes a megismerésre, akkor telitalálat. Legalább megspóroltad neki az időt.
2016. máj. 2. 13:41
 13/13 anonim ***** válasza:

"Én visszaírtam, hogy oké, de akkor döntse el, hogy mit akar. "

- itt kellett volna abbahagyni, amit a végén írsz (ha jól értem neki is azt írtad), az egy elhárító gorombaság. Minek?

Elküldöd előre, hogy nehogy te koppanj?

2016. máj. 2. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!