Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon erősen fogalmaztam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon erősen fogalmaztam, vagy jól tettem, hogy így megmondtam neki?

Figyelt kérdés

Nemrégiben megismerkedtem egy lánnyal (munkán keresztül).

Megkerestem facebook-on, bejelöltem, vissza is igazolt 1 napon belül. Írtam neki, hogy nagyon szívesen megismerném a munkán kívül is, mert szimpatikus volt élőben is, meg mikor beszéltünk is.

Visszaírt, hogy párkapcsolatban van, és visszautasít, ha nem haragszom.

Ma délután írt, hogy igazából nem régen lett vége a kapcsolatának, és még nem áll készen, de kedves vagyok.

Én visszaírtam, hogy oké, de akkor döntse el, hogy mit akar. A félrebeszélés és a hárítás egy emberi kapcsolatban sem jó indulópont, úgyhogy ha megemésztette magában, amit mondtam, és úgy gondolja, tud őszinte lenni, aki érdemes arra, hogy megismerjen, akkor jelentkezzen.

/Kicsit elegem van az olyan emberekből, akiktől kérdezel valamit, és nem visszakérdez, hanem egy novellát tol az arcodba, amiben elrejtett egy kérdést, amit igazából neki kéne megválaszolnia és neki kéne rendbe tenni./

Rosszul tettem, vagy tényleg idő kell neki szerintetek?

2016. máj. 1. 21:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Annyira igaz amit leirtal a vegen hogy 10/10! Novellas resz. Mindenki ezt csinalja. Kiborito! (21/l)
2016. máj. 1. 21:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul tetted. Épp azt mondta el, hogy miért nincsen olyan állapotban, hogy elgondolkodjon rólad.

Te meg ahelyett, hogy vetted volna, hogy pár hetet érdemes várnod, letoltad. Elég nagy különbség van köztetek érzelmi tapasztaltságban.

2016. máj. 1. 21:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint nem csak én vagyok egyedül, akik folyton ápolandó lelkivilágú, szakítás utáni állapotban lévő nőkbe botlanak... ragályos, úgy tűnik.
2016. máj. 1. 21:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

"félrebeszélés és a hárítás egy emberi kapcsolatban sem jó indulópont, úgyhogy ha megemésztette magában, amit mondtam, és úgy gondolja, tud őszinte lenni, aki érdemes arra, hogy megismerjen, akkor jelentkezzen"

Szerintem ez elég lekezelő, bunkó válasz volt. Szakítás után mégis hogyan éreznéd magad a helyében? Mert én összezavarodva. Ahelyett, hogy inkább együttérzést fejeztél volna ki iránta. Valószínűleg tényleg csak idő kell neki a feldolgozáshoz.

2016. máj. 1. 21:43
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen jól tetted. Ma már én is ezt tenném. Az elején le kell tisztázni a dolgokat, mielőtt bele szeretsz, közben meg a csaj lelki szemetesládájává válasz.
2016. máj. 1. 21:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

még a számát sem tudod, de már párkapcsolatról beszélsz XD

megmondta, hogy nem kíváncsi rád. Mit kéne rendbe tennie? Nem tartozik neked semmivel.

Beteg vagy ember!

2016. máj. 1. 21:51
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Ki kell, hogy ábrándítsalak, ez Magyarország. Ugyan az, mint az autóvétel. Ott is nem autót árulnak hanem történetet. Az alábbi 1-2 sztori a sok közül szerintem már-már nevetségessé teszik a dolgokat.

,,A szervizkönyve sajnos nincs meg, de biztosíthatom róla, hogy az órája nincsen visszatekerve."

,,Az autó oldala nem volt törve, csak újra lett fényezve."

Nevetséges ami itthon megy. Ha nem kérdeztél volna rá, még 1 hónap múlva sem történt volna semmi, csak mikor te már 10x ráírtál 1x ő kezdeményezett volna veled egy 1.5 perces beszélgetést és megint adott a szarnak egy pofont.

2016. máj. 1. 22:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szép dolog az őszinteség, de a te esetedben attól tartok nem erről volt szó. Egyszerűen csak nyers voltál alacsony ézelmi intelligenciával. Nem volt szép tőled, de csak hogy a kérdésedre válaszoljak: szerintem jól tetted. Hogy miért? Legalább sikerült még időben megismernie téged erről az oldaladról is. Ez (is) te vagy.
2016. máj. 2. 01:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Elég gáz voltál. Az a baj, hogy kicsit összekevered az időt. Azzal szokás így beszélni akit már nagyon jól ismersz. Egy kvázi vadidegen embert milyen jogok oktatsz ki és vársz el tőle dolgokat? Te kerested, örülj neki, hogy válaszol, és akkor még neked áll feljebb... Jó hogy nem rögtön azt parancsolod neki, hogy döntse el hozzád akar-e menni. Hova a jó istenbe be rohan ennyire görcsösen? Ennyire kiábrándító, mesterséges környezetben ne csodálkozz ha nem érsz el semmit.
2016. máj. 2. 01:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

1. abban igazad van, hogy a mellébeszélés nem túl jó képet fest, én sem szeretem. Mondja meg, ami van, nem kell kamuzni.

2. Viszont gáz, amit írtál.

>oké, de akkor döntse el, hogy mit akar

Hogy ő mit akar? Ő semmit. TE akartál TŐLE valamit és nem fordítva. Csodálkoznék, ha ezek után valaha írna neked. Eléggé nagyképűnek és lekezelőnek tűntél.

2016. máj. 2. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!