Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írják azt a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják azt a nők a kérdések alatti válaszokban, hogy őket nem érdekli a pénz? XD Sok helyen ez van, főleg a gykn.

Figyelt kérdés
2016. ápr. 30. 21:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Mert tényleg nem a pénzen múlik. Bár ezt hiába magyarázom egy 24 éves szűz lúzernek, úgysem tudod megérteni, ezért vagy lúzer és ezért nem sikerült még egy barátnőt sem szereznek 24 év alatt. El kéne gondolkoznod egy kicsit, hogy súlyos gondok vannak veled.
2016. ápr. 30. 21:40
 2/21 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert pár éve beszéltem itt egy csajjal, na ő pl. bele kötött abba, hogy korábban közmunkás voltam. A nőknek ez, hogy őket nem érdekli a pénz, ez olyan, mintha a férfiak azt mondanák, hogy nem érdekli őket a punci. XD
2016. ápr. 30. 21:41
 3/21 anonim ***** válasza:
78%
A lányokat, a plázacicákat érdekli a pénz... A nőket, aki tényleg nőnek tartja magát, nem.
2016. ápr. 30. 21:45
 4/21 anonim ***** válasza:
33%
mert letagadják azért! A nőknek muszáj hazudniuk, mert, ha őszintén bevallanák az igényeiket, akkor mindenki megundorodna tőlük, szóval inkább bekamuzzák, hogy "elég ha a pasi kedves és humoros", közben meg a vágyaik tárgya gyakorlatilag az esetek 100%-ban anyagi, ha ezt bevallanák az kb. felérne egy olyan vallomással a társadalom felé, hogy "nézzétek mennyire felszínes vagyok!", ez pedig senki nem fogja bevallani.
2016. ápr. 30. 21:45
 5/21 A kérdező kommentje:
Az első válaszolót egye le a rák! Az utolsó két válaszolónak köszönet az értelmes megnyilvánulásért.
2016. ápr. 30. 21:49
 6/21 anonim ***** válasza:
56%
4-es ez hülyeség.. Már bocs.. Vagyis vannak ilyenek, az tény. De nem kell minden nőt egy kalap alá venni. Mert pl mondhatnám én is hogy minden férfi egyforma -hűtlen és agresszív... Például
2016. ápr. 30. 21:50
 7/21 A kérdező kommentje:
Az első megnyilvánulót miért és kik pontozták fel? Egyrészt nincs igaza, másrészt aki lúzernek nevez az legyen bátor fiú és nevezzen Mátranovákon a házam előtt egy késsel a kezemben várom a lúzerezőket, kb elmebeteg agresszív állat vagyok, ha lúzernek nevez bárki is, ezen kívül harmadrészben ne legyetek bunkó, kretének, én sem vagyok az veletek. :)
2016. ápr. 30. 21:52
 8/21 anonim ***** válasza:
48%
Hát, ez attól is függ, kinek mit jelent az, hogy nem érdekli a pénz. A megélhetéshez kell pénz, és ha két ember megélhetéséhez egy fizetés kevés, akkor muszáj, hogy érdekeljen. Addig azért általában senkit nem érdekel a pénz, amíg nincs napi megélhetési gondja, és senki nem próbálta meg anyagilag lehúzni. Az első ilyen negatív eset után az ember óvatosabb még akkor is, ha lazán ad kölcsön. De szerintem sokan úgy értik ezt, hogy nem kellenek milliók meg hogy eltartsanak, mert magunk is megoldjuk a megélhetésünket. :-)
2016. ápr. 30. 21:53
 9/21 anonim ***** válasza:
79%

Egye le a rák???

Válaszolni akartam neked, Kérdező, normálisan, érvekkel, saját tapasztalattal, de ezek után nem fárasztom magam, úgyis te is csak fröcsögni akarsz egy jót. Ahhoz találsz majd hasonszőrűeket, ne aggódj.

2016. ápr. 30. 21:54
 10/21 anonim ***** válasza:
12%

A pénz befolyásolja azt, hogy mennyire vagy sikeres a nőknél.

Nem annál, aki ezt most olvassa, és lehet, hogy ő pont nem ilyen, hanem a Nőknél.

2016. ápr. 30. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!