Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten tényleg napi 20-30 pasi szólít le egy átlagos külsejű nőt?
Sosem ertettem ezt az indokot, hogy ferfitobblet van... azoknak a ferfiaknak is mas-mas izlesuk van, ez nem azt jelenti, hogy egyetlen nő sem marad egyedul.
Engem is kevesen szolitanak le, kiveve, ha okot adok ra, peldaul van rajtam valami kulonleges, ami kivancsiva teszi a pasikat pl. egy elo eger vagy egy japan nyelvu konyv, ami nalam "be szokott valni". Persze, ezekkel nem pasiszerzes celjabol maszkalok. :D
23L
Mert itt a kerítés us kalbászból van,a fekete az utakon meg nem aszfalt,hanem kaviár.
És ha nem a gyakorin síró,fejükben lévőket valósnak gondoló fiúk fantáziáján keresztül látod a fővárost,akkor talán rájössz,hogy nem úgy van.
Napi 20-30 ez túlzás ténylegesen, de beszéltem egy ismerős csajjal,és napi 2-3 szokott neki lenni azért...
24/F
A napi 2-3 is csak annak aki jelzi hogy nyitott ilyesmire. Ennél több meg mondjuk szórakozóhelyen. Akinek fülhallgató van a fülében, elmélyülten olvas, vagy csak látványosan magába fordul, azt senki nem fogja leszólítani.
Átlagos külsejű nő vagyok, összesen egyszer szólítottak le az utcán. Koncerten ketten. Viszont legalább háromszor tapiztak le tömegközlekedési eszközön, és ugyanennyiszer láttam mutogatóst... Ismerősöktől sajnos hasonló arányokat hallok :/
Ja értem,tehát aki teljesen bezárkózik,és semmire sem nyitott,az is elvárna ilyesmit. Hát sajnálom,látom mindennap a "mai" nőket,és igen én sem megyek oda zavarni egy nőt,ha látom hogy olvas és bele van mélyedve,vagy ha zenét hallgat, de a legviccesebb hogy az összes nő szinte a telefonját nyomkodja orrba-szájba,és fel sem néz belőle.Nos,ekkor mégis mit várnak?mert akkor nyilván el van a saját maga világába...
Viszont ha rám néz és mosolyog,látszik hogy nyitott rám,akkor pedig oda fogok menni,és beszélgetni szeretnék vele.
Na ilyen nővel az elmúlt 8 évben egyetlen eggyel találkoztam,de őt sem így random szólítottam le az utcán,hanem munkával kapcsolatban kerültünk beszélőviszonyba.
24/F
8-as ne foglalkozz vele. Én az előbb kiírtam ide azt a szennyet amit nekem küldött priviben...nem tudom mire amúgy mert hozzá se szóltam. Érdekes módon töröltette valaki.
Nem bírja a kritikát. Ami fura ahhoz képest mekkora a szája privátban.
NEM. Nálam az évi max. 2-4 leszólítás az arány, és ebbe benne vannak a munkások is meg azok a csövesek, akik utánam ordítanak, hogy "verném a f...omat a szádba". Normálisnak induló ismerkedés meg kb. 2 volt életemben. (igen, ez alatt azt értem, ha vki tényleg odajött és leszólított... azt nem fogom tudni beleszámolni, ha vki távolról egyszer félig rámmosolygott, és azt hitte, az már kezdeményezés... mert kaptam ilyen kritikát is itt gyk-n :D).
Idén leszek 27.
(privátot nem kérek, a 2 normálisan indultból az egyikkel azóta is együtt vagyok :D).
idén leszek 27.
19. vagyok
Ja, és ritkán van füles a fülemben, viszont könyvet szoktam olvasni metrón (ha vki szt ez baj, mert akkor nem tud hozzám odamenni, bocs, hogy kulturálódóm). Nem élek négy fal között, szoktam gyalog is járni, heti mi. 1x ki is mozdultam mindig 18 éves korom óta :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!