Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegen számomra, hogy szeretni tudjak valakit?
24 éves leszek, az fiatalkorom nagy részét a küzdősport illetve a csavargás töltötte ki. Eredményesen jöttem ki megyei bajnokságból is, tehát nem hobbi szinten csinálom, a mai napig verekszem.
Nálam a barátnő, lány fogalma tök idegen, sose voltam senkivel, pár csókban volt részem, az is ilyen szórakozóhelyen volt, ahova páran mentünk csak haverok. Odahívtak az asztalhoz pár csajt és beszélgettünk velük, ismerkedtünk, ők kérdeztek általában mi válaszoltunk.
Utána megkért az egyik csaj hogy kísérjem ki egy cigire, ott megölelt, és csók is volt.
Ez volt 2-3 éve, azóta semmi... Amikor edzésen vagyok, kinézek az ablakon és látom hogy velem egykorú párok sétálnak, a srác a derekát öleli a csajnak meg a nyakát csókolja. Én is szeretnék így érezni, de számomra lehet nem is menne.
Mindig nagyokkal voltam, az edzőim is korban felettem voltak átlagban egy 5-7 évvel.
Meg nem is tudok azonosulni az érzelmes vonallal, mert az életem is arról szól hogy keménynek kell lenni, nem szabad megijedni ha ütnek, és így belém égett ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!