Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Netes társkeresőn megtalálhatj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkeresőn megtalálhatja az ember a párját?

Figyelt kérdés
Korábban mintha jobban hittek volna a csajok is benne. Tapasztalat?

2016. ápr. 28. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
meg, lottót is meg lehet nyerni. Néha napján sikerül 1-2 embernek, heti szintem meg több milliónak nem.
2016. ápr. 28. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát én ráírok olyan 600-ra évente tegyük föl és abból már összeszokott jönni leglaább 1 kapcsolat, szar az arány de utcán ki fog odamenni hozzájuk? Attól hgy vársz nem lesz csajod ígymeg évente lehet egy új.
2016. ápr. 28. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Testvérem, sőt talán több ismerősöm is így talált párt. Igaz, testvérem elvált.
2016. ápr. 28. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:
10 éve lehetett. Azóta nem próbáltam.
2016. ápr. 28. 15:18
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nyílván nem tudod előre, hogy elválnak útjaitok és nyilván nem a netes társkereső az oka. Nehéz ott ismerkedni, viszont valóban legalább 1 csajod lesz onnan egy évben az tuti,anélkül meg ki tudja, talán évekig nem. Nekem most onnan van barátnőm fél éve, jól megvagyunk, szeretjük egymást. Aki nem hisz benne, az nem is regisztrál. Próbáld ki.
2016. ápr. 28. 15:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, megtaláltam. 6 éve együtt, ebből 4,5 év házasság. 30/N 27/F

Amúgy sok ismerősömnek így lett párja. Vannak házasok gyerekkel, vagy anélkül, és élettársak is.

2016. ápr. 28. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
40%

Akiket nagyon szorít az idő, és nem akarnak egyedül megöregedni, azok találnak társat ott is, mert nekik szinte mindegy már hogy ki, csak legyen.

Aki a tökéleteset keresi, annak senki sem fog tetszeni a társkeresőkről.

2016. ápr. 28. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Gratulálok a 6#-osnak,sok boldogságot kívánok!

Lehet!

a kérdés a válaszra:lehet,megtalálhatja

viszont a társkereséshez szerencse kell!

Sok szerencsét kívánok mindenkinek aki még nem találta meg a társát!

Sok boldogságot kívánok ,azoknak akik megtalálták társukat!

2016. ápr. 28. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!