Ugyanazon a helyen megtalálhatja az ember kétszer is a szerelmet?
Figyelt kérdés
Pár éve voltam egy üdülőben lent a Balatonon és megismerkedtem egy lánnyal akibe rá pár nappal azonnal beleszerettem. Valami megfogott benne és ez a szerelem annyira erős volt,hogy miután szakított arra rá 10 hónapig még éreztem iránta valamit. Idén lehet,hogy újra megyünk a családdal oda nyaralni. Lehetséges az,hogy újra ott talál rám a szerelem mint még régen? létezhet ilyen csoda ha hiszik benne az ember?
21/F
2014. jan. 8. 13:03
1/2 PearlDiver válasza:
Persze hogy létezhet, bár a nyári szerelmek gyakrabban múlnak el...
*hisz benne
2/2 A kérdező kommentje:
bocsánat észrevettem,hogy félreírtam :"Hisz benne". jogos.
Nekem valahogy nem múlt el, nagyon szerettem őt,habár tényleg rövid , pár hónapos kapcsolat volt a szakítás után még sokáig hiányzott és eszembe jutott.
2014. jan. 8. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!