Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy torz arcú ember megtalálhatja párját?
Figyelt kérdés
Ha valaki torz valami miatt (születés, balest stb), akkor milyen nehéz csajoznia, pasiznia manapság.
Egy ilyen torz arcú ember találhat magának párt?
Szerintetek őszintén megszerette ezt a nőt az a férfi?
Ilyen létezhet?
2014. jan. 10. 21:07
1/5 anonim válasza:
hát én ezt valahogy nem tudnám elképzelni a való életben, max egy mexikói szappanoperában
2/5 anonim válasza:
Nem tudom. Hülyeség lenne azt mondani, hogy igen és azt is, hogy nem. Annyi biztos, hogy nagyobb esélye van arra, hogy párt találjon mint arra, hogy eleve ne találjon senkit.
Magyarországi viszonylatban mondjuk nem hiszem, hogy ilyesmi megesne, szóval erős a gyanúm, itt ilyen külsővel nem lehet párt találni.
3/5 anonim válasza:
Igen, létezhet. A szerelem mágikus valami (mondhat bárki bármit) és igen, beleszerethetett a nőbe őszintén. :)
4/5 anonim válasza:
az Operaház Fantomjában is ment volna a fickónak, csak elfäszkodta.. (tudom, az egy film, de ennek ellenére nem álomvilág!)
látod a képen is.. pedig engem eléggé elborzasztana egy ilyen tekintet...
szóval simán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!