Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyek független nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek független nő?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy hogyan érjem el azt, hogy ne érezze azt rajtam egy srác, hogy görcsösen össze akarok jönni vele? Az a vicc, hogy a fiú haverjaimmal tudok olyan lenni, amilyenre gondolok, de ha tetszik valaki, akkor folyton ő jár a fejemben. :S
2016. ápr. 27. 22:58
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Ha komoly kapcsolatot szeretnél akkor nem félnél attól,hogy a párod megtudja mit érzel valójában.

Ha egy kapcsolatban alakoskodni kell,hogy eltitkoljuk egymás elől a valódi érzelmeinket az már régen rossz,az nem egy komoly kapcsolat,csak valami amit a külvilág felé mutatni akarunk.

Én nem szeretnék ilyenben élni,nekem az őszinteség minden másnál fontosabb.

2016. ápr. 27. 23:09
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Úgy, hogy van életed. Barátok, hobbik, tanulás, munka és nem arra görcsölsz rá, hogy legyen valaki melletted. Comprende? :D
2016. ápr. 27. 23:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne akarj ilyen lenni. Örülj, hogy olyan vagy, amilyen. Ma már igazi különlegesség. :-)
2016. ápr. 27. 23:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Na nemrég koptattam le a faxba egy ilyen csajt aki annyira leszart h hetente írt 1 mondatot... egy ilyenért ki a franc küzdene...
2016. ápr. 27. 23:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért esne nehezedre ugyan azt az énedet mutatni a leendő párodnak, amit a haverjaidnak?
2016. ápr. 27. 23:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Mert ők nem tetszenek, és az teljesen más.
2016. ápr. 27. 23:45
 7/8 anonim ***** válasza:
11%
Hát akkor élj le színészkedéssel egy egész életet! Szíved joga.
2016. ápr. 28. 01:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne ábrándozz az illetőről. Az egy dolog, hogy tetszik, attól még nem fogsz rágörcsölni. Viszont elkezdesz fantáziálni, hogy ott az a helyes srác, de jó lenne, ha összejönnénk, milyen érzés lenne ha ezt mondaná, vagy azt csinálná, hogy reagálna ha én ezt mondanám... stb. Minél többet agyalsz rajta, annál jobban zavarba jössz amikor tényleg előtted van, mert ezek az elképzelt dolgok mind a fejedbe tódulnak.

Olyan, mint a vizsgadrukk.

Ehelyett nyugtázd hogy van egy helyes srác, keresd az alkalmat, hogy megismerd, de amikor nem vagytok együtt, akkor ne járasd rajta az agyad. Ahogy más is írta, foglald el magad valami mással, hobbi, olvasás, takarítás, akármi.

2016. ápr. 28. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!