Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok hogy "kell" oda menni hozzatok a discoba? :D
Figyelt kérdés
nem vagyok az a nyomi fajta de valahogy szorakozo helyeken nem megy a csajozas mert gaznak tartom tehat mivel menjek oda hozza :d.... "iszol valamit" ez olyan csovi ... :D meg az ilyenek..2016. ápr. 27. 22:32
11/15 anonim válasza:
Én bulizós nőként írtam le a véleményemet. hyperspecen megnéztem volna,ha valaki "táncolni" kérne fel.:) ez azért nagyon nem egy regi stílusú bál.:D nagyobb bulikon nem nagyon szoktak ismerkedni,mert a normális arcok a zene miatt vannak ott. Ők max rám mosolyognak és kész,buliznak tovább. Kisebb bulikban meg általában tánc közben dörgölőzni próbálták eddig. Ez elég gáz szerintem. Kellő pia után néha poénból táncoltam már testközelben. De sokszor inkább meghívtak. Mindegyiknek ugyan az lett a vége, kicsit szórakoztam és gyorsan leléptem.:D tudom,hogy ilyenkor csak szexelni akarnak,elég látványosan észrevehető. Ha egy könnyűvérű csajt fogsz ki talán ennyivel is beéri. Viszont nagy eséllyel visszautasításr kapsz vagy valaki poénból belemegy ezekbe és utána ott hagy. Felnőttként már kicsit stílusosabb ismerkedésre vagynék. Ne úgy jöjjenek oda hozzám,mint egy 16-17 éveshez. Erről viszont mar nem tudok nyilatkozni,mert a barátaim mellett senki nem jönne oda hozzám,nélkülük meg már nem megyek.:)
13/15 anonim válasza:
Velem úgy próbáltak ismerkedni hogy lesmaroltak vagy a farkukat hatsomhoz dörgölték (Y) :/
N
14/15 anonim válasza:
Így velem is próbálkoztak sokszor. Menj fiúkkal vagy üsd meg őket,ha zaklatnak.
15/15 anonim válasza:
Én discoba szórakozni,kikapcsolódni megyek nem ismerkedni/pasizni.
Táncolok persze ha felkérnek,de mikor már bújni akarnak,meg smárolni akkor lekoptatom őket. Általában barátnőmre ránézek mikor már kellemetlen a szitu,sajnos sokszor nem értenek a szép szóból.Oda jön és egy egyszerű,most már mennünk kell szöveggel,odébb állunk és át megyünk a disco másik felére.
Szerintem ahhoz menj oda aki szemezik veled vagy látod rajta,hogy kéreti magát vagy bármi. Aki rád sem néz felesleges felkérni táncolni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!