Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok hogy "kell" oda menni hozzatok a discoba? :D
Figyelt kérdés
nem vagyok az a nyomi fajta de valahogy szorakozo helyeken nem megy a csajozas mert gaznak tartom tehat mivel menjek oda hozza :d.... "iszol valamit" ez olyan csovi ... :D meg az ilyenek..2016. ápr. 27. 22:32
2/15 anonim válasza:
Felkersz tancolni, en igy zugtam bele eddigi eletem nagy szerelmebe...
4/15 anonim válasza:
Attól függ hogy melyik discoba.Én elég sokat járok bulizni de nem nagyon csajozok 1.nem vagyok a leghelyesebb srác szal így nehéz 2.volt már pár csaj akit felszedtem de elég gázak voltak(és ezt nem kinézetre értem).Egy két discoba (pl:play)olyan hangos a zene hogy beszélni se tudsz max a dohányzóba.Igazából itt semmit nem is kell mondanod csak ha látod hogy valamelyik néz vagy egyedül táncol oda mész hozzá és táncolsz vele nem kell külön engedély :D Volt hogy egy csajjal már fél órája smároltam és utána kezdtünk el csak beszélgetni.Mondjuk ez engem is minősít... :D na mind1.Vannak amugy jó szórakozó helyek ahol azért jobban lehet,meg le is tudod szólítani.De azért itt se gondolkozz túl sokat,pl ha látod hogy cigizik oda mész azzal hogy "van tüzed?" te is rágyujtasz és beszélsz vele.Am azzal hogy "iszol valamit" tényleg ne menj oda.1.drága a pia bent,és hidd el a legtöbb csaj nem éri meg,2.azért szerintem ez tényleg gáz ha már rögtön meg akarod hívni,nem tudom pontosan megfogalmazni hogy miért de nem jön ki jól szerintem.Persze ettől még próbáld meg lehet bejön,de majd úgyis ráérzel neked mi a legszimpibb csajozós módszer.
5/15 anonim válasza:
Ja és azért előtte igyál is egy picit.Hidd el jól jön ellazulni,nem gondolkozol ilyeneken hogy hogy menj oda.Persze azért ne takony részegre idd magad :D Am ha Pesten laksz tudok ajánlani pár helyet hova érdemes menni meg hogy hol milyen korosztály a legjellemzőbb.
6/15 A kérdező kommentje:
koszi ilyenekkel nincs bajom volt mar par nom. ismerek minden helyet szinte mindenhova ingyen megyek be... :D rio, up, play nem vagyok egy "nyomi" srac mint mondtam nem ezzel van bajom hanem egyszeruen fura ez diszkoba gaznak erzem a csoves szovegeket meg oda menni ugy alapbol :D mindig haverok hozznak valakit demar meguntam :D mashol megy nemis kicsit csak szorakkozo helyeken nem
2016. ápr. 27. 23:01
7/15 A kérdező kommentje:
bocsi a helyes irasert keso van :DDD
2016. ápr. 27. 23:02
8/15 anonim válasza:
Nem kell túlaggódni a dolgot. Annyi is megteszi, hogy "gyönyörű vagy, esetleg nincs kedved táncolni velem, szívesen megismernélek." Ennyi. :) (legalábbis ha kölcsönös a vonzalom akkor ennyi, ha nem az pech)
9/15 anonim válasza:
"nincs kedved táncolni??" Okeee most őszintén,ezzel a szöveggel milyen helyekre mentek? Szerintem nem előnyös ilyen helyen ismerkedni,de ez az én saját véleményem.:) szerintem is gáz,másnak lehet bejön...
10/15 anonim válasza:
Vajon lányok is fognak ide írni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!