Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan pótolhatom a szeretetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan pótolhatom a szeretetet?

Figyelt kérdés

Mivel a korosztályom "női" képtelenek igazán szeretni bárkit is, csakis pénz és kinézet a fontos, ezért honnan pótolhatom az igazi szeretetet? Egyszerűen szeretetéhes vagyok túlságosan is.

Én képes voltam szeretetet adni, gondoskodni a másikról, viszont én nem kaptam cserébe semmit, ez elég fájó.

Javasolták, hogy szerezzek egy hűséges kutyát. Imádom a kutyámat, törődök vele, de nem ugyanaz..

Viszont a mai nőktől nem kaphatok semmit sem.

20/f

2016. ápr. 26. 17:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Alkohollal.
2016. jún. 15. 22:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Szoval amig szeretéhes vagy, addig a másikra csak mankoként tudsz nézni, társként, hogy őt magát lásd, nem.

Ergo akkor vagy érett kapcsolatra, ha egyedül is boldog vagy.az azt jelenti tudod magad boldogitani, szeteted magad es nem másoktol várod.

Habár ha hasonlo lelkiserulttel találkozol, lehet működhet.de csak illuzio lesz ami meg instabil lábakon fog állni.

2016. jún. 15. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!