Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sajnos elég kevés nővel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos elég kevés nővel lehet elbeszélgetni ezen az oldalon, mind olyan megközelíthetetlenek, vajon miért van ez?

Figyelt kérdés

A saját életkoromból kifolyólag engem a 30 környéki korosztály érdekelne.A sok panaszos szót hallva időnként jól esne eszmét cserélni a másik nemmel,akár ismerkedési szándékkal.

Talán a sok degeneratív viselkedésű férfi miatt olyan bizalmatlanok az itteni nők mindenkivel,csak nagyon kevesen hajlandóak megnyílni egy beszélgetés erejéig.Inkább zaklatásnak veszik a legtapintatosabb üzenetet is,pedig a saját kérdésük szerint is ismerkedési gondjaik vannak.

Én megértem mindenki óvatosságát,de talán néha mégsem ártana egy picit jobban bízni a másik ember esetleges tiszta szándékában.:)

Tudom nem itt kellene ismerkedni,de én valamiért szeretem ezt az oldalt és volt már korábban jó tapasztalatom is egy-két itt böngészgető hölggyel.

30+F

2016. ápr. 25. 23:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Sajnos van itt jópár teljesen gáz alak és tuti, hogy mindenkire ráírnak ctrl+c, ctr+v módszerrel. Így aztán egy pár után a lányok, már egyáltalán senkire se kíváncsiak inkább, mert azt tapasztalták, hogy ha nem az első levélből, de utána úgyis kiderül, hogy félkegyelmű az illető.
2016. ápr. 26. 19:03
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom már pontosan milyen hozzászólásom kapcsán, de rám írt egy pasas, hogy szia, hány éves vagy, hol laksz, ismerkedünk? És mellé beszúrt valaki képfeltöltéses képet. Gondolom a farka lehetett, de nem nyitottam meg, mert leszarom.

Ez aztán a csajozós módszer gyerekek. Így biztos megtalálja élete párját.

Na mindegy, szóval én vissza sem írtam, mert nem ismerkedés a célom.

Ha valakinek valamilyen kérdése van, akkor nem bánom ha ír, de pl. amikor a véleményét leírja nekem priviben...

Minek? Miért nem a téma alá írja le? Ez is egy csel arra, hogy ismerkedjen, egyértelmű. Pláne ha utána tényleg látom ugyan azt a szöveget az adott téma alatt.

2016. ápr. 26. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!