Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos elég kevés nővel lehet elbeszélgetni ezen az oldalon, mind olyan megközelíthetetlenek, vajon miért van ez?
A saját életkoromból kifolyólag engem a 30 környéki korosztály érdekelne.A sok panaszos szót hallva időnként jól esne eszmét cserélni a másik nemmel,akár ismerkedési szándékkal.
Talán a sok degeneratív viselkedésű férfi miatt olyan bizalmatlanok az itteni nők mindenkivel,csak nagyon kevesen hajlandóak megnyílni egy beszélgetés erejéig.Inkább zaklatásnak veszik a legtapintatosabb üzenetet is,pedig a saját kérdésük szerint is ismerkedési gondjaik vannak.
Én megértem mindenki óvatosságát,de talán néha mégsem ártana egy picit jobban bízni a másik ember esetleges tiszta szándékában.:)
Tudom nem itt kellene ismerkedni,de én valamiért szeretem ezt az oldalt és volt már korábban jó tapasztalatom is egy-két itt böngészgető hölggyel.
30+F
Nem tudom már pontosan milyen hozzászólásom kapcsán, de rám írt egy pasas, hogy szia, hány éves vagy, hol laksz, ismerkedünk? És mellé beszúrt valaki képfeltöltéses képet. Gondolom a farka lehetett, de nem nyitottam meg, mert leszarom.
Ez aztán a csajozós módszer gyerekek. Így biztos megtalálja élete párját.
Na mindegy, szóval én vissza sem írtam, mert nem ismerkedés a célom.
Ha valakinek valamilyen kérdése van, akkor nem bánom ha ír, de pl. amikor a véleményét leírja nekem priviben...
Minek? Miért nem a téma alá írja le? Ez is egy csel arra, hogy ismerkedjen, egyértelmű. Pláne ha utána tényleg látom ugyan azt a szöveget az adott téma alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!