Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos elég kevés nővel lehet elbeszélgetni ezen az oldalon, mind olyan megközelíthetetlenek, vajon miért van ez?
A saját életkoromból kifolyólag engem a 30 környéki korosztály érdekelne.A sok panaszos szót hallva időnként jól esne eszmét cserélni a másik nemmel,akár ismerkedési szándékkal.
Talán a sok degeneratív viselkedésű férfi miatt olyan bizalmatlanok az itteni nők mindenkivel,csak nagyon kevesen hajlandóak megnyílni egy beszélgetés erejéig.Inkább zaklatásnak veszik a legtapintatosabb üzenetet is,pedig a saját kérdésük szerint is ismerkedési gondjaik vannak.
Én megértem mindenki óvatosságát,de talán néha mégsem ártana egy picit jobban bízni a másik ember esetleges tiszta szándékában.:)
Tudom nem itt kellene ismerkedni,de én valamiért szeretem ezt az oldalt és volt már korábban jó tapasztalatom is egy-két itt böngészgető hölggyel.
30+F
Már leírták, újat nemigen tudok hozzáfűzni.
Legutóbbi ilyen, mikor jaj, ő csak beszélgetne, semmi több, aztán kinyögte, hogy attól, hogy élettársam, gyerekem van + babát várok, igazán segíthetnék neki azzal, hogy elveszem a szüzességét. Na ennyit arról, hogy "csak beszélgessünk." Hányok ezektől a szánalom-szexért könyörgős nyomorékoktól.
Nekem is van párkapcsolatom, tapasztalatot, véleményt, eszmélt cserélni, tanulni, tanácsot adni, na meg néha szörnyülködve röhögni járok ide (mit tegyek, ez a legizgalmasabb és legpörgősebb témakör).
A legröhejesebb az egészben, hogy az ismerkedni szándékozók 99%-a úgy ír, hogy
-fogalma sincs, hány éves vagyok
-fogalma sincs, hol és hogyan élek, milyenek az életkörülményeim
-nem tudják, de nem is érdekli őket, hogy akarok-e ismerkedni.
Ez pedig számomra azt jelzi, hogy annyira kétségbeesetten próbálnak ismerkedni, hogy bárkibe képesek belelátni az általuk elképzelt tulajdonságokat. Gondolom, mindenkiről azt feltételezik, hogy korban hozzájuk illő, vonzó, társra vágyó nő. De ha valakiről kiderül, hogy jóval idősebb, házas és épp gyereket vár, már az sem gond - ahogy fentebb is írta valaki - annyira mindegy már nekik.
Mindenhol nehéz ismerkedni szerintem
nehéz értelmes embereket találni,sajnos :(
Szerencse kell mindenhez,
a bizalomhoz idő kell!
Megértem a problémádat,30asoknak általában társuk van ,családjuk van általában...
valakiknek sikerült valakiknek sajnos NEM!
mert nem találják meg a társukat sohasem!
szerencse kérdése az egész élet!
Sok sikert és szerencsét kívánok neked!
Nekem volt mikor válaszoltam, de pl. az nekem is tök durva, hogy csak írok egy választ valamire, és ahogy írta itt valaki, azt se tudja, hogy hány éves vagyok, hogy élek, hol élek, semmit se tud rólam, de már úgy támad le, mintha ő már előre eldöntötte volna, hogy nekünk közös jövőnk lesz.
Meg volt olyan, hogy pl. írtam egy kérdéshez, ahol valaki el volt keseredve egy-két dolog miatt. Aztán válaszoltam, hogy van ilyen ismerősöm, mit változtatott, hogy alakult stb.. Na akkor erre ír valaki privátban, hogy segítsek már rajta, mondjam meg mi vele a baj, mert ő is olyan, ahogy leírtam, és hogy változtathatna, mert neki mindenki azt mondja, hogy nincs vele baj de hát akkor miért nem jön össze vele senki. Mondjam meg őszintén a véleményem neki és akkor fejlődhet. Hát váltottunk pár levelet, de a végére odajutottunk, hogy egész regényeket írt már nekem, mindenben az volt a lényeg, hogy semmi se jó, amit tanácsolok, vagy valaha tanácsolt neki bárki, semmit se lehet megvalósítani és akkor szánjam már meg őt, segítsek rajta és jöjjek össze vele, mert neki csak ez az utolsó reménye vagy a prostituáltak, de azt meg nem akarja meg drága is.
Hát azt se tudtam sírjak, vagy nevessek. Az a legdurvább, hogy neki csak annyi ment át abból, hogy én szóba álltam vele, hogy akkor hátha meg is dughat. Más semmi. Szánalom. Gondolom azóta is szűz 30 felett és még mindig nem érti mi lehet vele a baj.
Szóval az ilyenek után én már vissza se írok, mert minek? Én nem vagyok erre kíváncsi.
Másik kedvencem még, az, amelyik már végletes frusztrált és ideges, így egy-egy válaszom nyomán már nem is a végzet asszonyának tart, anélkül, hogy tudná 16 vagy 46 éves vagyok, hanem ír valami átkozódó levelet, amiből mindig egyértelműen kiderül, hogy neki az a legnagyobb baja a nőkkel és a világgal, hogy senki nem hagyja neki, hogy megkefélje, és kb. már azzal is boldog lenne, ha valaki legalább a lábaszárát odanyújtaná, mint a kutyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!