Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy inteligens, értelmes nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy inteligens, értelmes nő az nem a külsőre megy?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 24. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
9%
:D
2016. ápr. 24. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Mi ez a nagy felhajtás a külsővel kapcsolatban? Naponta legalább 15 kérdés van ezzel kapcsolatban. Lehet van, akinek még nem állt össze a kép, de egy bizonyos szintig igen is mindenkinek számít a külső! Ezen nincs mit szépíteni és nem is kell. Senki nem fog olyannal összejönni, akihez nem vonzódik kicsit sem, aki taszítja.
2016. ápr. 24. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:
19%
Egy intelligens not nem erdekel a kulso. Csak a hoszigeteles es a hatekonysag.
2016. ápr. 24. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Persze, nem a külsőre mennek, mert az intelligens, értelmes nők vakok...

Mindenkinek számít valamennyire a külső.

2016. ápr. 24. 14:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Deák Ferenceket szeretik ezek értelmes nők :)
2016. ápr. 24. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:
41%

Egy intelligens nőnél pl. rögtön kiveri a biztosítékot, hogy egy l-lel írod az intelligenst...

De leírom, hogyan is működik ez a dolog. Ha valakinek az intelligencia elsődleges szempont a párválasztásnál - mint például nekem - akkor ez azt jelenti, hogy ez az alap, ez a "beugró", ami alapján egyáltalán eldöntöm, hogy képes vagyok-e valakihez vonzódni, vagy sem. Minden más szempont UTÁNA következik.

Tehát az ismerkedésnél először felmérem az illető értelmi képességeit, műveltségét (nem, nem tesztek révén, egy sima beszélgetésből lejön). Ha nem üti meg az általam elvárt mércét, akkor onnantól már nem is érdekel, hogy néz ki, milyen az élete, jövőképe, stb.

Viszont az intelligencia sem elég önmagában, mert ha megüti az elvárt szintet, akkor utána már a többi szempont alapján is mérlegelek: tudok-e hozzá vonzódni, egyezik-e az életmódunk, értékrendünk... ("similis simili gaudet"-alapon).

2016. ápr. 24. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:

*intelligens

Attól, hogy valaki intelligens még nem vak. Mindenkinek számít a külső csak mindenkinek más mértékben és az ízlése is mindenkinek különböző.

Ittvagyok példának én. Nekem fontosabb a belső de szükséges az is, hogy néz ki hiszen ha nem érzek vonzalmat akkor bukott ügy. Persze ez csak az én véleményem. 21/L

2016. ápr. 24. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!