Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az mennyire zavaró tényező egy srácban, ha nincsenek barátai? Nem problémás a srác, csak nincs igénye senkire sem, nem akarja tartani a kapcsolatot.
Amúgy egy értékes ember, normális, humoros, dolgozik, sportol, művelt, de elvan a maga világával és nem akar benne osztozni, másokat bevonni.
Természetesen nehezebben nyílik meg egy lánynak adott esetben, de a párkapcsolat ugyebár nem is barátság.
Akkora bullshitet irtal, ami megtoltene a mariana arkot
Max o volt ilyen, ne beszelj altalanossagban
11-es sztem nem írt rosszat, én magamra ismertem a soraiban.
Teljesen megértem, ha nem akar ilyennel kezdeni.
14-es
Erről szó sincs :)
Mindig lefoglalná magát és nem féltékenykedne.
Hát nálam biztos nem jöhetne ez szóba, mert "társkeresőzni", csak azért ismerkedni, hogy párt találjak képtelen vagyok. Nekem kell az, hogy jól megismerjek valakit, spontán a barátja legyek, és csak utána tudok beleszeretni. Emellett a párkapcsolatban is természetesnek tartom, hogy a szerelem mellett barátok is vagyunk. Mert hogy máshogy lehetne?
A másik probléma meg az, hogy nem tudom elképzelni miként lehet a két dolgot szétválasztani. Nem értem, hogy aki ennyire magánakvaló az miért akar magának barátnőt és miért pont érte tenne kivételt. Nem tudom elképzelni, hogy akinek nincsenek barátai, nem igazán gyakorolja ezt, az hogy fogja kialakítani a kapcsolatot és utána kielégíteni a másik fél érzelmi és egyéb igényeit problémák tömkelege nélkül. Én magam is introvertált vagyok, de azért néhány barátom van, de meg is érződik a párkapcsolatok terén is hogy nincs tapasztalatom az emberekkel.
Azt meg főleg nem bírnám ha valakit évekig kéne győzködni, hogy nyíljon má' meg előttem meg mindenféle "titkai" lennének.
Az én párom ilyen, míg én abszolút társasági ember vagyok. Nem okoz problémát a kapcsolatunkban: neki vannak magányosan űzhető hobbijai, amikbe néha engem is bevon, én meg nem várom el tőle, hogy velem éljen társasági életet (bár volt már rá példa, hogy jönni akart, és akkor természetesen nem tiltakoztam).
Nálunk nem volt gond a megnyílással sem, bizonyára azért, mert ismertük egymást már, mielőtt összejöttünk.
Abszolút jól működik a kapcsolat, engem nem zavar, hogy "magának való", bár azt vettem észre, hogy őt zavarja... tehát lenne azért igénye némi társasági életre, csak nem tudja, hogyan valósíthatná meg és társaságban eléggé szorong amiatt, hogy mit gondolnak róla mások.
11-es vagyok. Nem biztos, hogy jókat írok, kinek mi az igénye...Megértem, ha valaki nem ért egyet. Okos, igényes nők olyan férfit választanak, akivel közös élményeken eshetnek át, aki mindig ott lesz mellettük a bajban, akihez kötődhetnek.
Amiről a kérdező feltette a kérdést, azzal az a baj, hogy átmeneti kapcsolatot takar, semmi kötődés, semmi közös/megosztott élmény, semmi mélyebb ismerkedés. Ilyen kapcsolatba 2 féle nő megy bele: 1.aki azt hiszi, hogy meg tudja változtatni a férfi"állatot" -2., aki egy erotikus élményre vágyik egy igényes férfival és pontosan tudja, hol a határ kötődés és szexualitás között. Én nem az utóbbiba tartozom. Én társat keresek, nem szeretőt.
Az én barátom is INTJ, bár ő azért elég szociális lény, meglehetősen változatos baráti köre van (ESTP, INFJ, ISFJ), de alapvetően csendes. Szerintem nem feltétlen baj, ha valaki nem annyira társaságkedvelő, bár valószínűleg az olyan emberek engem nem viselnének el. :D
Szerintem egy emberben a legértékesebb dolog nem az, hogy kikkel veszi körbe magát, mennyire beszédes, hanem az, hogy mit képvisel és hogyan. De ez lehet, hogy csak én vagyok.
16 / L / ENFP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!