Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai fiatalok körében nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatalok körében nagy problémát jelent a férfitöbblet. Ezért van az, hogy aki lánynak született, az alapból egy mázlista. Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

Próbálkoznak a sorkatonaság visszavezetésén, hogyha esetleg háború lesz, akkor az a sok férfi akinek matematikailag nem jut nő, mert többen vannak, akkor legalább ez lekötné őket. De óckodnak a témától. Mindegyiknek van kifogása, hogy jaj én most tanulok, egyetemista vagyok, jaj nekem az nagy anyagi kiesés lenne, jaj én nem, mert nekem felmentésem van tesiből... és stb stb.

Ilyen hozzáállással, sosem fog megoldódni ez a férfitöbblet.

2016. ápr. 23. 10:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%

#10 és akkor szerinted mi a megoldás, ha férfi többlet van? Szánalomból egy nő több férfivel is legyen párkapcsolatban, vagy mi?

Mit takarjon ez a nagy empátia?

2016. ápr. 23. 12:05
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

"és akkor szerinted mi a megoldás, ha férfi többlet van? Szánalomból egy nő több férfivel is legyen párkapcsolatban, vagy mi? "

Jelenleg pont ez van, csak nem szánalomból, és fordított felállással.

A környezetemben legalább 3db 28-35 közötti csinos nőt ismerek, aki például szerető státuszban van, mert nem találták meg a tökéletes szép szőke herceget.

Persze, mint szeretők jó kis önbecsapásra építik a kapcsolatukat, mert a pasi persze arra a heti 2x2 órára, amíg együtt vannak összekapja magát, nem viszi oda a munkahelyi gondjait, kipihent, nem nyűgös, nem beteg, nem fáradt, nem zavarnak a gyerekek....

2016. ápr. 23. 12:11
 13/16 anonim ***** válasza:
59%

3: "A sok férfi aki csak siránkozni tud, hogy neki nem jut nő, mert csúnya, alacsony meg stb. az mégis miért nem megy el háborúzni az Iszlám Állam ellen?"

Igazad van! Újabb keresztes háború mikor? DEUS VULT!

2016. ápr. 23. 12:42
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

Én ismerek nőből is olyat akinek a külső és belső adottságai gátat szabnak a parkeresésben.

Régóta gondolkodom rajta hogy mit is takar az hogy a nők lehetnének empatikusabbsk is. Ez mit takar? Minden jelentkezőnek adni esélyt? Mivel lenne jobb ha az első vagy a 2. Randi után lennétek elhajtva?

Én jöttem már össze olyan pasival akinek nem vonzott a külseje sőt ő maga se indított be bennem semmit először se másodszor se a fél év alatt bármikor amíg jártunk. Sajnáltam őt mert végül szakítás lett a vége de addigra ő belém szeretett. Akkoriban még őszintén hittem hogy az hogy rendes gyerek kárpótol sőt idővel beleszeretek. De nem így lett és tanultam az esetből. A mostani párom sokak szerint "alattam" van ha kategorizálunk sőt néha úgy érzem ő is így látja de vele az első pillanattól megvolt a szikra.

Ezt azért írtam le mert így talán érthetőbb miért is nem adnak esélyt mindenkinek a nők.

2016. ápr. 23. 13:04
 15/16 anonim ***** válasza:

#14-es: jó összefoglaló, nem is tudom vitatni egyetlen pontját sem, tök igazad van, ha valaki semmit nem mozgat meg benned, azzal nem szabad kezdeni.

Számomra kicsit az a kérdés, hogy a nők nagy részében a férfiak nagy része tényleg semmit nem mozgat meg? Mert itt azért nem arról van szó, hogy nem jön be valaki, hanem arról, hogy ismerek olyan nőket, akik bemennek egy terembe, ahol 50 különböző férfi van, és közlik, hogy senki nem mozgatott meg bennük semmit (btw, ismerek ilyen pasit is, az egyik kollégám közölte, hogy a 300 fős osztályunkon egyetlen csaj nincs, aki jól néz ki, szóval férfibe is akad ilyen)

2016. ápr. 23. 13:15
 16/16 Sunshinedoll ***** válasza:
72%
Nekem semmilyen problémát nem okoz a férfitöbblet, ugyanis nem létezik.
2016. ápr. 23. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!