Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül én vagyok ezzel így, avagy mi lenne a megoldás?
Viszonylag régen már véget ért egy több éves kapcsolatom, ez az idő lassan már súrolja a 11 hónapot tehát mondhatni közel egy éve nincs senkim. Nem szeretnék abba bele menni hogy miért mentünk szét,mert a kérdés sem rá vonatkozik, így mellékes, ami azt illeti ő volt az első nagy szerelmem,egyaránt pedig tapasztalat szerzésként egyéb dolgokban is ha értitek mire gondolok. Azonban soha egyetlen ellenségemnek se kívánnék hozzá hasonlót mert csak viszonyítási alapnak jó másfelől megszilárdít, formál a srác. Nagyon szerettem, nem egy álmatlan éjszakát okozott. Azonban engem nem az zavar, hogy mással van, hanem hogy emellett engem nem tud végérvényesen békén hagyni. Lehet ezzel valamit kezdeni?
A másik kérdésem az lenne, hogy nekem azóta senkim nincs talán a regenelálódás miatt másrészt nem találkoztam olyan emberrel akinek megfogna a temperamentuma vagy épp életszemlélete. Monoton napjaim vannak így új arcokat nem ismerek meg, a bulik nem az én műfajom, nem egy savanyú alak vagyok , egyszerűen máshogy szeretek kikapcsolódni, nem feltétlen kell ehhez alkohol mértéktelenül.
Ebből kifolyólag sokszor nagyon egyedül érzem magam, magányosnak, hiába van itt nekem a családom, barátaim, s talán újból lehetne párom is, viszont ezekben a "nagylelkű" vállalkozókban nem látok csepnyi értelmet sem,legfeljebb a hatalmas szívüknek a melegét érezném ami számtalan nőtársam megtapasztalhatna párhuzamosan velem ha nagyon akarnák, ha értitek mire gondolok.
Mit csináljak hogy ne érezzem magam ilyen üresnek? Ez azóta is változatlan,mintha az egyik felem hiányozna. ( Kibékülésről szó sem lehet!)
19/L
Kicsit hasonló az én esetem is.
Több mint egy éve lett vége az első nagy szerelemnek nálam is. Egy se veled, se nélküled kapcsolat volt, ahol ő nem tudta eldönteni, kellek-e neki vagy sem. Én valamiért mégis szerettem, csak idegileg felőrölt az, hogy játszadozik velem. Én voltam az, aki nem tudta túltenni magát a dolgon. De végül megszakadt a kapcsolat köztünk. Teljesen.
Én most sem vagyok igazán túl rajta. Gyakran álmodom vele, kavarognak a gondolataim és az érzéseim.
Ha úgy érzed, zaklat téged, akkor letilthatod. Ha már mással van és így is nálad próbálkozik, akkor főleg.
A szakítás után egy ideig én is próbáltam regenerálódni, majd ismerkedni. De sikertelenül. Mintha teljesen berozsdásodtam volna ezalatt. Sokszor meg az a nyugtalanító érzésem van, hogy csak miatta akarnék magamnak valakit. Én sem járok bulizni, mert ahogy te is mondtad, nem az én műfajom. És én is inkább máshogy szeretek kikapcsolódni. Az is igaz rám, hogy egyedül vagyok. Persze szerető családom van és vannak barátaim is, de a barátaim közül nem igazán áll hozzám közel senki. Néha csodálkozom hogy mennyire ki tudott készíteni ez a régi kapcsolat így több mint egy év után is.
Azon kéne elgondolkodnod, hogy túl vagy-e az előző párodon vagy sem. És akár túl vagy, akár nem, megpróbálhatnál ismerkedni. Nem kell mindenkivel összeállnod és nem a bulizásra céloztam. De nekem úgy tűnik, hogy ez az ismerkedés dolog a lányoknak könnyebben megy. Megpróbálhatnál neten is, vagy olyan társaságban, ahol rendesebb srácok vannak. Neten állítólag sok a jelentkező, de ott mégis megvan az az előny, hogy gyorsan lehet szelektálni.
Ha gondolod, velem is beszélgethetsz :) Szimpatikusnak tűnsz. Nem akarlak zaklatni, de ha van kedved, írj rám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!