Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan külső férfiaknál, ami annyira nem vonzó, hogy csak ezen külső miatt soha nem fogja megtalálni a párját?
Ez már extrém kategória szerintem, az átlag abszolút nem ez a férfiaknál. A legtöbb arcra helyes, csak nevetségessé teszi magát, vagy épp nem törődik magával, mondjuk csimbókos lenőtt, zsíros haj, előnytelen b...zi frizura (bocs) nem a melegekkel van bajom, csak nem tudok mit mondani arra, ha egy srácnak 2 oldalt fel van nyírva a haja, felül meg a feje tetejére összefogja kontyba például, vagy csak simán a feje tetején fogja össze. Csöves kinézetet kölcsönző szakáll is előnytelen.. A tapadós gatyáról zselézett hajról, lányos színű pólókról nem is beszélve. Azt hiszik milyen trendik, közben meg szimplán melegnek nézem őket és taszít az egész megjelenésük...
Nemrég odajött hozzám egy hasonló fazon amit itt lentebb írtam. Elkérte a telefonszámomat. Megkérdeztem hogy minek? Mondta, hogy randira akar hívni. Én meg mondtam, hogy bocs házas vagyok, de azért megkérdezném, hogy most akkor te lány vagy vagy fiú? És megsértődött!!! Pedig rózsaszín pulóver, lábra tapadó fehér farmer volt rajta, kontyba fogott haj, szolizott bőr.. hányinger volt az egész pasi. Pedig egész helyes arca lett volna... de így....Konkrétan bohócnak nézett ki. Semmi lazaság, semmi stílus, csak ez csajnak öltözött akárki akit nem tudok férfinak nevezni.
Amúgy találhat párt a képen lévő srác, csak ne akarjon tipikusan szép nőt. Vagy akarhat, de nem fogja megkapni.
"Mindenki megtalálhatja a párját, pl. elhanyagolt külsejű hajléktalanoknak is gyakran van párkapcsolata."
Azért ekkorát kamuzni... Ezt remélem csak viccnek szántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!