Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg így összetörték a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg így összetörték a nők a férfiak önbizalmát?

Figyelt kérdés

Engem csinosnak mondanak valóban adok a külsőmre stb. Megismerkedtem neten egy aranyos kedves férfival. Számomra tök aranyos, igaz nem magas meg vékony, de ez engem nem zavar.

Mikor randiztunk nagyon jó volt. Utalásokat tettem felé, hogy még taliznék vele. De ő nem nagyon akarja, mert szerinte túl szép vagyok hozzá és nem akar csalódni sérülni, nem erezné jól magát mellettem. Csak néztem hogy miért :O Mert hogy ő 30 éves és még szűz egy nővel sem volt még, eddig csak visszautasították és nem tudja elhinni hogy egy ilyen csinos lány akar tőle valamit.

Tényleg manapság már em figyelnek fel a női társaim ara milyen ember is valójában? És csak azért mert nem olyan magas meg helyes visszautasítják?

2016. ápr. 21. 16:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

"igaz nem magas meg vékony, de ez engem nem zavar"

hallod ezt, magas vékony srác?

2016. ápr. 21. 16:39
 2/12 Sunshinedoll ***** válasza:
62%
Az ilyeneknek nem a külsejük miatt nem volt sose nője, hanem mert van valami kattanásuk, amire bizonyára pár hét múlva rá is jöttél volna. Ha kimész az utcára mindenféle embernek van párkapcsolata, alacsonynak, kövérnek, csúnyácskának, szóval a külsőre fogni baromi egyszerű, de abszolút nem reális. Nyilván van, akinek fontos a külső, de a tapasztalat azt mutatja, hogy tényleg bármilyen külsővel lehet párt találni, ha nem megy, akkor más gond van, de ezt soha senki nem szereti bevallani. Külsőre könnyebb fogni, mint belső értékek hiányára pl.
2016. ápr. 21. 16:41
 3/12 anonim ***** válasza:
61%

Ez nem csak a nôk miatt lehet.

Azért gondolj bele, kb. 15-20 év között kezdik el a nemi életüket az emberek, neki 10-15 év alatt nem sikerült erre alkalmas partnert találnia. Szerinted mennyire lehet gátlásos? Könnyû a nôkre fogni, de ez az ô lelki sérülése, problémája. Más elônytelen külsejû ismerôsöm is nôzött huszonévesen, bár elismerem, nem könnyû. Én is alacsony vagyok, mégis szép barátnôim voltak, a mostani is csodálatos. :)

Én azt mondom, ha neked megéri ez, akkor tarts ki mellette, egy idô után el fogja hinni, hogy ô kell neked. Ne erôltess semmit, csak "fogd a kezét", és várj rá türelmesen. Ha összejöttök késôbb, sose hánytorgasd fel a múltját, ne éreztesd vele, hogy kevesebb lenne. Bearanyozhatod az életét! :)

2016. ápr. 21. 16:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem 2011-ben ért véget az utolsó igazi kapcsolatom. Azóta kb. pokol az életem, elutasítás elutasítás hátán. Volt egy távkapcsolatom, ahol néha tudtunk találkozni. Öt éve nem volt igazi kapcsolatom, és nagyon nehéz a megszámlálhatatlan visszautasítás ellenére megint és megint ismerkedni, előadni magam. Pláne, hogy a korom beli lányok szinte mindegyike foglalt már...
2016. ápr. 21. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Valóban lehet bárkinek kapcsolata. De azért nem feltétlenül mindenkinek. Ha 1 normális srác összejön 1 olyan csajjal aki lelkileg tönkreteszi, akkor valószínű a srác önbizalma eltűnik. Egyes csajokat nem érdekli mások lelkivilága, és azok akik érzékenyek ere, az önbizalmuk eltűnik. Szerintem nincs a sráccal gond csak az önbizalma romlott meg. De ha tetszik neked, és ez számodra nem gond akkor kezdeményez most Te.
2016. ápr. 21. 17:13
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Figyelj csak trollfiú, ez ma már a harmadik kamu kérdésed, szerintem menj és csináld meg inkább a leckédet. Nem vagy vicces.
2016. ápr. 21. 19:33
 7/12 A kérdező kommentje:
6. Miért lennék troll fiú?
2016. ápr. 21. 20:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Hidd el kérdező, nem olyan jó dolog visszautasítások után még több visszautasítást kapni. Megviseli az embert. Én is 30 körül járok, bár még nem töltöttem be, de hasonló cipőben járok. Attól eltekintve, hogy még sosem nyílt lehetőségem randizni sem. Nem vagyok túlságosan problémás, odafigyelek magamra, de hiába próbálkozom, mintha az üres falat próbálnám felszedni. Ha viszont legalább lenne egy lehetőségem egy randira, és a lány találkozni akarna még, én biztosan élnék a lehetőséggel, feltéve persze, ha megvolt az első randin az összhang.
2016. ápr. 21. 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Az önbizalom úgy 6 éves korra kialakul, utána érdemben már nem nagyon változik. Egy egészséges önértékelésű ember képes a helyén kezelni a visszautasításokat, nem omlik össze tőlük, csak az, akinek már eleve gond volt az önértékelésével.

Szóval nem a nők törték össze az önbizalmát, hanem nagyon nagy valószínűséggel a szülei, és emiatt nem képes kezelni a nőket sem - az alacsony önértékelésével lényegében bevonzza, hogy elutasítsák, mert ez nem egy vonzó tulajdonság, plusz a visszautasításokban a saját értéktelenségének igazolását látja.

2016. ápr. 21. 21:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Normál esetben, ha összejössz egy lánnyal, és rájössz, hogy csak olyan dolgokat szeret benned, amik külsőségek, és a belső tulajdonságaid közül egyet sem képes hetekig felsorolni, amit rólad gondol, akkor nem törik össze az önbizalmad, hanem fogod a fejed, hogy minek pazaroltad az idődet erre a lányra, nem is szeret valójában. De ettől még nem fogod magadat kevesebbnek érezni, épp ellenkezőleg, a lányt fogod kevesebbre tartani, mert úgy ment bele egy párkapcsolatba, hogy nem is voltak érzelmei, csak akart magának valakit.

Röviden: akiket ez összetöri, azokat más is összetörheti az életben. Nem állnak kellő magabiztossággal a lábukon, képtelenek lesznek védelmezni a hozzájuk közel állókat, nem lehet rájuk mindig számítani.

2016. ápr. 21. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!