Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még férfi, aki nem azért regisztrál társkeresőre, hogy kamuprofilokat hozzon létre, és ott bizonygasson mindenfélét?
Több oka is van:
1) Én voltam az első válaszoló és nyugaton az első vevőt minden boltnyitáskor ajándékkal jutalmazzák;
2) Nagyon okosat és hasznosat sikerült válaszolnom;
3) Hajnali fél egykor vettem a fáradságot, hogy leüssek ötvenkét billentyűt és még az egér gombját is megnyomjam kétszer.
Ez nem elég ok? Várjál kitalálom: nem.
ja, az egoboostereket én sem szeretem... de mindenütt ott vannak. komolyan, néhány nő több éve van regisztrálva, több ezrerszer nézték meg őket. nehezemre esik elhinni, hogy 1x nem talált valaki értelmes embert ezalatt. de ezt nem a nőknek akarom 1:1-ben felhántorgatni.
egyenlőre fiatalok vagyunk technológia terén. de most gondoljatok bele, kb 15-20 éve van jobban kiépült internet, és ennek ellenére már mindenféle vacakban mikroprocesszor van wlan kapcsolattal, 0/24-ben kapcsolódva. én ezt egyfajta tanuló kornak tudom be. remélem hamar kinőjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!