Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevették már, hogy a szép nőknek szinte semmi humorérzéke nincsen?
Először is szeretném kikötni, hogy ez nem provokáció. A kérdésben foglaltak a személyes megfigyeléseimre alapulnak.
Tehát, azt vettem észre szerte a nagy világban, hogy a tényleg szép nők, képtelenek értékelni, vagy megfelelően lereagálni a humort. Társaságban, moziban, vagy bármilyen helyen, ahol éppen előfordulnak, szinte értelmetlen dolgokon tudnak csak vihorászni. Például, amikor Szuki kutyuli elesik a fűben, vagy valami hasonló. Amikor egy átlagos, vagy az alatti férfi nyomja a hülyeségeit, akkor a nő arca meg sem rezzen szó szerint. Egyetlen kivétel van, amikor a jó külselyű srác mosolyog valamin, akkor a nő is. Ha a jó megjelenésű férfi mond valami vicceset és a társaság nevet, akkor a szép nő is nevet.
20-30-as korosztályról van elsősorban szó és több mint 8 évnyi megfigyelésről. Az esetek túlnyomó többségében tapasztaltam ezt. Az is tény, hogy tényleg szép nő azért nem jutott minden hétvégére, de azért akadtak bőven annyian, hogy megfigyelhető legyen a minta a viselkedésükben.
Más is tapasztalja ezt? Szerintetek miért lehet?
(A kérdésre bárki válaszolhat nyugodtan; sőt! Még örülök is neki.)
"Amikor egy átlagos, vagy az alatti férfi nyomja a hülyeségeit, akkor a nő arca meg sem rezzen szó szerint. "
Ez hüyleség, engem nem érdekel, hogy néz ki, és inkább nézz szembe vele, hogy akkor nem vagy humoros.
Szerintem a férfi legnagyobb fegyvere a humor. Tök mindegy hogy nézel ki, de ha jó a humorod, akkor bizony meg tudsz nevettetni egy nőt. ;) A humorban senkit nem érdekel a kinézeted: vagy vicces amit mondasz, vagy nem.
Engem általában csinosnak, dekoratívnak mondanak ( azért nem vagyok semmi extra), de én lehet egy kicsit más kategória is vagyok, mert én bukok a kreténségre és a "kreténekre" úgymond. :D
Nálam pl a személyiség ÉS (!) a humor erősebb vnzalamt vált ki, mint hogy hogyan néz ki valaki.
Ráadásu a legkreténebbek- az én megfigyelséeim szerint- pont, hogy nem az a szépfiú kategória, azok az unalmasabbak általában: szóval fordítsuk csak meg: férfiaknál meg a szépfiúk unamasak általában, és a jófejek azok az átlagosak legtöbbször. De ha megfog, akkor számomra már sokkal jobban bejön, mint egy szimpla külső pl.
(Ez a több, mint 8 évnyi megfigyelés meg elég röhejes... Elképzeltem a helyzetet és a kutatómunkát.. :D)
25N
* Ez hüyleség, engem nem érdekel, hogy néz ki, és inkább nézz szembe vele, hogy akkor nem vagy humoros. -> Úgy értem, ha vicceset mondasz, akkor röhögni fog rajta a másik, mg ha ronda is vagy, mert ez tök lényegtelen ilyen szempontból.
Az meg egyébként ismert jelenség, hogy ha valaki tetszik neked, akkor akkor is nevetsz - vagy legalább mosolyogsz - a "viccén", ha valójában sza*r és nem is vicces annyira. Ez színtoszta pszichológia, semmi több. :)
nem akarlak kiábrándítani, de könnyen lehet, hogy éppen neked nem olyan jó a humorérzéked, mint ahogy hiszed.
Sajnos ismerek jó pár férfit, akik meg vannak róla győződve, hogy viccesek - némelyek még idézgetnek is a műangolpoénos l'art pour l'art-tól, mások pedig a szexista bunkó vicceket nyomatják - egyik sem vicces.
Nem mondom, hogy csiszolj a humorodon, mert nem hiszem, hogy ez lehetséges. Inkább ne erőltesd túlzottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!