Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem kellek?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam az ismerkedéssel, de nagyon nem működik nekem. Interneten sosem írnak vissza, vagy eltűnnek. Élőben csak baráti kapcsolatot sikerül kialakítanom a nőkkel, pedig szeretik a társaságomat. Az arcom enyhén átlagalatti, elhízott viszont nem vagyok. Olyat légyszi ne írjatok, hogy adjam fel, én is tudom, hogy nagyon nehéz a helyzet. Ötleteket várok. 22/f

2016. ápr. 18. 20:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért látszik az írásodból hogy kiemeled az arcod meg a tested milyen, de valójában ne haragudj de az jön le hogy jellemtelen unalmas vagy. Ha egyszerűen a szürke kisegér szintet ütöd akkor nincs mit tenni mint fejleszteni a beszédképességed és várni a csodát. Akarni kell nem pedig siránkozni és nem az arcodat nézegetni hanem a karakteres megjelenést és kisugárzásodat javítani.
2016. ápr. 18. 20:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem haragszom, lehet ez is a gond. Azért emeltem ki a külsőm, mert sokszor előfordult, hogy kép nélkül nagyon jót beszélgettünk, még kezdeményezte is a lány a képcserét, aztán semmi. Túl sokszor történt ez. Megpróbálom fejleszteni a személyiségem és a karakterességem.
2016. ápr. 18. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!