Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet/szabad őszintének lenni?
Borzalmas a logikád. Csak mert nem felel meg az életstílusod, illetve párkapcsolat képed a lányokkal, akiknek terítettél, és szerinted az őszinteséggel van probléma? Nem lehet, hogy inkább a világképeddel van gond?
Egyébként figyelj, nagy titkot mondok: azok a nők, akik tartják magukat valamire, nem akarnak másodhegedűsök lenni. Őszinte ÉS hűséges párt szeretnének.
Keress ribizliket, azoknak mindegy.
Nem tudom mennyire vagy tisztában azzal, hogy egy párkapcsolatban 2, azaz kettő ember van! Nem 3-4-10, hanem kettő! Nos ebből következve, miután te benyögöd, hogy annyi önkontrollod nincs, hogy parancsolj a farkadnak és megelégedj egy nővel is, lelép az illető, mert vélhetően tudja, hogy egy igazi farokkal van dolga, akinek a legkevésbé sem való párkapcsolat...
Én nem tudom mi van az emberekkel komolyan, olyan igények, elvárások meg plusz vágyak és fétisek vannak, hogy már a falat kaparom sokszor.. Az egyik nem tud parancsolni a farkának és nem elégszik meg eggyel, de azért kapcsolatot nyilván akar, a másiknál alap a napi 26 szex, megint másiknak láb fétise van vagy épp "pisiljünkegymásraéstapicskoljukszét' fétise, de olyan is van, aki kapcsolatra vágyik, de heti kb olyan 2-3x jó lenne hármasban nyomni és még reggelig sorolhatnám. Ész megáll.
100/99
Nem hinném, hogy eltúlozta.
Kinek kell olyan pasi, aki azzal indít, hogy más nőkre is hajtani fog.
Keress olyant, aki a nyitott kapcsolat híve, és kölcsönösen mással is vagytok.
16: Nem olyan, aki azt mondja, hogy más nőkre is hajtani fog, hanem aki másokba is szerelmes már most.
Nem tudom, hány éves vagy, és hány szerelmi kapcsolatod volt eddig, de a realitás bizony az, hogy sokaknak nem csak egy szerelmük van 109 éves korikig.
Elég sokan vagyunk, hidd el, nem kell nagyítóval keresni az olyan nőket, akiknek az olyan férfi jön be, akinek nagy szerelmi és szexuális potenciája van (és nem összetévesztendők a numeravadászokkal!)
Én is 44 éves koromra már legalább 5 férfiba szerelmes vagyok, és nem fogom őket letagadni vagy rejtegetni senki előtt.
Vagy gondoltad, ha valakit megismerek, akinek már van valakije X éve, és egymásba szeretünk, akkor rejtegetnie kéne előttem a régebbi szerelmét, vagy úgy teszek, mintha nem ismerném a szerelmét, miközben ismerem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!