Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nem szabad nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem szabad nőként kezdeményeznem?

Figyelt kérdés
Egy pasival már fél éve találkozgatok, kapcsolatnak még nem nevezhető a dolog, de több mint szexualitás. Volt egy hosszú kihagyás de kommunikáció rendszeres volt akkor is. Mondtam neki, hogy ha jól megártjük egymást és az ágyban is jó egymással akkor miért nem találkozunk gyakrabban? (mellesleg nekem kisfiam van és ezért sem tudunk tul gyajran találkozni) mondta h benne van. Tényleg nem illik mint nőnek kezdeményeznem? Csak ő kérheti a találkozást mint férfi?

2016. márc. 20. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
de szabad
2016. márc. 20. 22:20
 2/9 A kérdező kommentje:
És való igaz, hogy komoly férfiak rühellik, ha kezdeményez egy nő? Ezt csak a férfiak akarják maguknak meghagyni?
2016. márc. 20. 22:22
 3/9 anonim válasza:
eddig nekem soha nem vált be:(
2016. márc. 20. 22:39
 4/9 anonim ***** válasza:
tulajdonképp mi a baj? Megkérdezted tőle, és ö mondta hogy benne van... ebből hogy jön le az, hogy nőként nem kezdeményezhetsz?
2016. márc. 20. 22:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Ugyan már... ha két ember ismeri egymást, akkor csak kéne legyen annyi eszük, hogy egymásra hangoltan viselkednek, és nem a gyakorikérdésekről szerzik a társadalmi elvárások-rovatból a használati utasítást...
2016. márc. 20. 23:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha már összejártok dugni, akkor kezdeményezhetsz te is. Csak ha még nem ismeritek egymást akkor gáz nőként kezdeményezni!
2016. márc. 21. 07:23
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem meg nem más fogja megmondani neked hogy kezdeményezhetsz-e vagy sem. Erre nincs szabály se törvény se semmi, úgyhogy ne az itteni emberek véleményére hallgass hanem a szívedre
2016. márc. 21. 07:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kezdeményezz, írj rá valamilyen oknál fogva ( akármi amit az adatlapján érdekesnek találsz és rá szeretnél kérdezni, pl. kutya) . Többször ne irj rá utána. Ha egy kicsit is tetszeni fogsz neki, keresni fog utána hidd el, ezt garantálom :)
2016. márc. 21. 11:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Hátöm, szerintem nem a kezdeményezéssel van baj, hanem azzal, hogy neki ennyi elég. Amiatt nem akar tovább lépni és azért baj, hogy te igen, mert Ő nem. Én azt gondolom, hiába mondta, hogy benne van, valahogy mégsem lesz. Persze remélem tévedek.

Nőként is lehet finoman kezdeményezni, semmiképen sem nyomulni, mert én azt tapasztalom akkor a pasik azt hiszik, csak a dákójukra fáj a fogunk.

2016. márc. 24. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!