Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy full csóró srác, hogy tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy full csóró srác, hogy tud csajozni?

Figyelt kérdés
Szoba bérlés,minimálbér,napi 12 óra meló,heti 5 napban,gyakran szombat-vasárnapra esik.

2016. ápr. 18. 13:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
#10-es, az "l" jelző arra utal, hogy ezek nélkül sem tudod magadat nőnek tartani.
2016. ápr. 18. 15:52
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
(éreznit akartam írni.)
2016. ápr. 18. 15:53
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

10-es, szóval te a pasi pénztárcájához méred, hogy mennyire tudod magad nőnek érezni.

Én szégyellem magam helyetted...

2016. ápr. 18. 15:54
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem a pénztárcájához mérem, de leamortizáló, ha annyira csóró, hogy soha nem tud meghívni. Ez is egyfajta szűrő. Nem kell gazdagnak lennie, de azért egy csóróval nem jönnék össze.
2016. ápr. 18. 15:58
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

utolsónak üzenem, hogy elmész te a "jó édes ****dba "

nekem amikor több száz ezrem volt sem hangoztattam, tudod a pasiknál is létezik egy szűrő (nálam legalábbis), hogy x ideig nem költök egy nőre, (persze egy csoki, üdítő valami nyilván), ezáltal egyből kilehet szűrni az ilyen pénzéhes k****kat mint te, és ha egy gazdag pasid lesz, és kirúgják a munkahelyéről otthagyod? hát milyen nevelést kaptál te? szégyelld magad, én megmondom őszintén letudnám köpni az ilyen nőket :)

2016. ápr. 18. 16:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez kb olyan, mint hogy utcáról nem fogadsz be kiskutyát, mert sovány, és koszos. Csak is "újonnan", tenyésztőtől, mert azzal minden szép és jó lesz, nyilván sose lesz vele semmi probléma.
2016. ápr. 18. 16:16
 17/19 anonim ***** válasza:
81%

14-es te egy szégyen vagy a női nemre!

Az én barátom sem full csóró, de képzeld el sosem kérem tőle, hogy vegyen nekem akármit is, engem nem úgy neveltek, hogy leszipolyozzam mások pénzét.

Önmagadat írtad le vele, hogy neked a pénz az első a kapcsolatban, nem az, hogy a párod szeressen és törődjön veled...

Nem az a törődés, hogy elvisz moziba meg vacsorázni, ezek láncolata inkább megvásárlás, mintsem párkapcsolat.

2016. ápr. 18. 16:28
 18/19 anonim ***** válasza:

18L. Jegyezd meg amit mondok a saját érdekedben!

Én rohadtul nem állok rosszul anyagilag, ezzel együtt rengeteg olyan ismerősöm van akik nem szenvednek hiányt

éttermi kajából, de hidd el a nagyrészük mind egy értéktelen ember. Nekem sok olyan barátom van aki nem

áll jól anyagilag s sokkal többek mint ember mert ők nincsenek hozzá szokva, hogy pénzel elfektetnek olyan lányokat mint akár te is lehetsz.

2016. ápr. 18. 17:48
 19/19 A kérdező kommentje:

Kérlek ne szóljátok le a 10. válaszolót!

Igaza van,nem azt írta,hogy BMW,meg luxus villa legyen,hanem legalább egy alap,egy ebédtől vagy mozitól még nem lesz "K" egy lány,ennek alapnak kellene lennie egy egészséges férfi - nő kapcsolatban,de ugye sok a csóró srác,mint én is. :(

2016. ápr. 18. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!