Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti elvárjátok, hogy a barátnőtök is jól keressen?
Valamiért én alkalmatlannak érzem magamat az egyetemre, és egy komoly munkahelyre is. Mindig is utáltam tanulni, nagyon szenvedek most az egyetemen is, mert nem érdekel, és egyik szak sem érdekelne igazán. Ráadásul engem mindig is nagyon stresszelt, ha meg kellett felelnem, bizonyítanom kellett bizonyos helyzetekben. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de én eladó szeretnék lenni, mert akkor érezném magamat a legjobban. Mindig szívesen akartam egy pékségben dolgozni, és szeretek az embereknek segíteni, az utcán vagy a boltokban is mindig hozzám fordulnak a járókelők, szimpatikusnak találnak az emberek.
Szerintetek ez nagyon gáz, ha én nem vágyom többre?
20 L
Nem, nagyon szeretnélek eltartani egész életedben, és azért dolgozni, mert te képtelen vagy rá.
Egy pékségben megkeresed kb. a havi cafeteriám, de édeskevés ahhoz, hogy abból tisztességgel családot lehessen fenntartani.
Persze az s kérdés, hogy te mi keresel, egy menedzsert vagy egy péket/gyári munkást.
Az egyetem fő celja egy ilyen Nő számára, megfelelő ferj fogása.
Az "ilyen" szót nem pejorativan kell érteni. Van akinek bőven elég az anyaság pl. nem akar nagy karriert. Nincs ezzel gáz. Szerintem egy pasi nem várja el, hogy jol keress
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!