Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló, kisgyerekes anyák! Ti lejjebb adtok az igényeitekből párkeresés terén a gyereketek miatt? Mennyire érzitek nehezebbnek a helyzeteteket?

Pontozzatok le nyugodtan de akkor is le írom.
Én olyan nővel akinek gyereke van nem foglalkozom.Volt olyan,hogy tetszett,de kiderült,hogy a 2 éves gyerek a nagyszülőknél van,1 óra múlva megy érte.
Na itt jött el a pillanat,hogy elköszöntem.
Egyrészt,bocsássa meg a világ de én nem fogom más gyerekét nevelni.
Másrészt pedig nem is lehet úgy ismerkedni és kacsolatot fentartani.
Nem tudsz a nővel elmenni oda ahova akarsz,amikor.
Mindig figyelni kell a gyerekre stb..
Szóval nekem nem kell ilyen nő.
Gyerekes anyák általában gyerekes apát talalnak akinek ugyanúgy van gyerek.
Ez van.
11-es
Érthető a logikád, sztem nincs is ezzel gond.
Azok, akik azt írták, hogy több pasi ragad rájuk, azt hogy csinálták?

Hogy csinálták??? :)))
Ha csak szexet akarnak akkor sokat nem kell csinálni.
Arra mindig van jelentkező.Lefeküdni lefeküdtem már énis gyerekes anyával.
De ha konoly kapcsolatra gondolsz...akkor szerintem hazudnak.
A környezetemben minden férfi így gondolkodik ahogy én.
Sőt egy magyarországon végzett 2014-es
felmérés szerint a magyar férfiak nagy része is így gondolja.
1000 férfit kérdeztek meg erről,hogy egy egyedülálló anyával összejönnének e komoly kapcsolatra.A válaszolók 89%-a azt mondta amit én is.A maradék 11% azt mondta,hogy akár komoly kapcsolatot is létesitene ezekel a hölgyekel.Viszont ezek a férfiak döntő többségben elvált gyerekes apák.
Szex kapcsolatra biztos több lett volna az igen.
Nem akarlak elszomoritani kérdező,nem azért irtam ezeket.
11-es voltam

Bő harmincas nő vagyok, egy éve kapcsolatban egy gyermektelen férfival. (12 év házasság után váltam el, a gyermek születése után romlott meg nagyon a kapcsolatom az apával. Évekig küzdöttem, hogy megjavítsam, de az exem nem volt benne partner.)
Kb. fél évig ismerkedtem, és NAGYON magasra tettem a lécet. Azt látom, hogy korombeli, gyermektelen barátnőim szinte bárkivel leállnának már, annyira ketyeg az a bizonyos biológiai órájuk. Nekem ilyen gondom már nem volt: válásom után szépen helyreraktam a saját életem, és jól elvoltam férfi nélkül is. Nem kellett mindenáron kapcsolat. Úgy voltam vele, hogy csak akkor kezdek kapcsolatba, ha olyannal hoz össze a sors, aki megfelel az igényeimnek és jól kijön a gyermekemmel is.
Én egyáltalán nem éreztem hátránynak, hogy van gyermekem. Biztos vannak, akik nem akarnak gyermekes nővel kapcsolatba kezdeni, amit valahol megértek. Bár hozzáteszem, egyáltalán nem igaz, hogy egy gyermekes nő túlzottan korlátozva lenne, hiszen amikor a gyermekem az apjával, vagy a nagyszülőkkel van, akkor én teljesen szabad vagyok. Szóval a lényeg, hogy így is éppen elég sok potenciális partnerjelölt akadt, köztük gyermekes és gyermektelen férfiak egyaránt. Kb. tucatnyi olyan gyermektelen férfival ismerkedtem meg, akiket egyáltalán nem zavart, hogy nekem van gyermekem. A lényeg csak az volt, hogy akarjak még szülni, ha úgy adódik.
A páromat egy közösségben ismertem meg, apránként alakult ki köztünk a kölcsönös érdeklődés és vonzalom, amikor már JÓL ismertük egymás személyiségét és életét.
Minden szempontból messze a legjobb pasi, akivel valaha dolgom volt, nem kellett kompromisszumot kötnöm.
A kapcsolatunk egy év után is harmonikus, a gyermekemmel nagyon jól kijönnek. Vannak hármasban is programjaink és kettesben is. Félig-meddig együtt is élünk, ami azt jelenti, hogy a párom még fenntartotta a lakását, munka miatt néha ott van, ha úgy jön ki a lépés, de nagyon sokat van nálam is, hétköznap is, hétvégén is. Ilyenkor a gyermekem hol itt van, hol az apjánál. Nyilván össze kellett csiszolódni, kettesben is, hármasban is, de érett, felnőtt emberek vagyunk, ez nem okozott problémát.
A párom pedig elmondta, hogy előttem csupa olyan nővel hozta össze a sors, akik ketyegő biológiai órával férjet vadásztak, nem érezte náluk, hogy ő kellene, hanem valaki, mindegy, hogy ki... nálam viszont nem ezt érzi.

Két kategoria van.
Van egy megérthető de mégis gáz anyai ösztön, gyereknek legyen meg mindene. Kvázi egy pasi akit le lehet lejmolni pénzzel, ebbe a hibába estem. Vagyis a gyerek azért született meg mert hátha akkor ki tud törni az otthoni lelkileg rossz körülmények közül,de csöbörből vödör lett. A lány pár hónappal az összejövetel után leszokott a munkáról és még több cigit szivott, zsarolt ha akarok találkozni akkor menjek le vagy adjak neki pénzt amit elcigizett. Gyereknek vegyek ezt azt mert mi akkor kis család vagyunk, egyre többet emlegette, hogy járuljak anyagilag hozzá... aztán költözzünk össze és fizessek én mindent. Hát ennek a kategoriának mindeggy csak legyen pénze a pasinak.
Másik kategória, nem engedek senkit a gyerekem közelébe , ők extra válogatósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!