Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan nőkről akiknek nem számít a külső?

Figyelt kérdés
Igénytelenek? Önbizalom hiányosak? Stb.
2016. ápr. 16. 13:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
Mi a véleményem? Ha velem van, akkor örülök neki, és ő a legcsodálatosabb nő. Ha másik csúnya sráccal, akkor meg hülye, hiszen jobbat is kaphatna. :D
2016. ápr. 16. 13:47
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Én mondjuk nem vagyok nő, de én se tulajdonítok neki akkor jelentőséget, mint manapság az emberek. Mondjuk én nem is szexpartnert keresek, mint mások, hanem lelki társat. Az idő vasfoga nem kíméli a fizikai szépséget, szóval nem sok jelentősége van. A lelki szépség viszont egyre nagyobb értékkel bír, ahogy az idő halad előre. Nem tudnék beleszeretni senkibe a külseje miatt, mert nálam a szerelem nem jelenet egyet a testi vonzalommal, mint másoknál. Olyanba viszont szerettem már bele, aki először nem jött be, de ahogy jobban megismertem, nagyon megtetszett a külseje is.
2016. ápr. 16. 13:49
 13/20 anonim ***** válasza:
60%
Nem hinném, hogy igénytelenek. Talán szeretethiányosak vagy nem tudom. Szerintem én sem vagyok egy adonisz és volt barátnőm de nem tűnt furcsának semmiben a többiekhez képest.
2016. ápr. 16. 13:55
 14/20 anonim ***** válasza:
73%

Én is ilyen vagyok. A személyiség sokkal fontosabb. Hiszen nézhet ki valaki úgy, mint egy adonisz, ha közben egy bunkó tuskó! A külső amúgy is viszonylag gyorsan változhat. Fogyás-hízás, baleset, öregedés vagy egy hajfestés, smink és máris megváltozik a külső.

Az a fontos, hogy két ember szereti egymást, élvezik egymás társaságát, bármiről tudnak beszélni órákig, megbízhatnak egymásban és támogatják egymást mindenben! :-)

2016. ápr. 16. 14:14
 15/20 A kérdező kommentje:
4. Attól még hogy te nem találkoztál ilyennel attól még létezhet
2016. ápr. 16. 14:16
 16/20 anonim ***** válasza:
ezek a nők talán boldogabbak lesznek az életben, azt gondolom róluk. :)
2016. ápr. 16. 14:35
 17/20 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten mindenkinek számít a külső. Kivéve, akik csak a pénzre mennek. Ellenben! A személyiség ha jó...még az olyan férfiból is jó pasit csinálhat, aki amúgy abszolút nem az eseted. Itt nem arról beszélek, ha abszolút taszító külsőre

a pasi...mert nyilván ilyen esetben még a szuper személyiség is kevés... de tapasztalatból mondom, hogy szerettem már bele olyan férfiba, akit a külseje alapján észre se vettem, de ahogy megismertem...ellopta a szívem!

2016. ápr. 16. 15:00
 18/20 anonim ***** válasza:

Ilyen nem létezik... különben már legalább találkoznom kellett volna eggyel,de 0 az ilyen nők száma...

24/F

2016. ápr. 16. 15:10
 19/20 anonim ***** válasza:
ilyen max andersen meséiben létezik nem pedig a valóságban
2016. ápr. 16. 15:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Örültem volna 14-25 éves korom között egy lánynak, aki nem a külsőm alapján alkotott volna rólam véleményt. De többször is belekötöttek a külsőmbe, nem vagyok elég izmos, nem vagyok jóképű, nem vagyok 190 cm magas, de volt egy csaj az itt volt gykn, akinek mikor képet küldtem magamról belekötött mindenbe, testalkatomba, arcomba, még a hajszínembe is, mert neki csak a természetes szőkék jönnek be, nekem meg barna hajam van, szóval ennyit erről. De a lényeg az, hogy én nem nevezem igénytelennek azokat a nőket, akiknek párválasztásnál nem számít a külső, csak az a gond, hogy minden nőnél számít a külső. Jobban, mint a férfiaknak szerintem. Mármint én sokféle nőnél próbálkoztam sikertelenül, s nem tartom magam igénytelennek attól, hogy nekem mindegy milyen színű a nő haja, szeme, mindegy mekkorák a mellei, vagy milyen magas, vékony, vagy nem nem vékony, az egyetlen elvárásom külső terén, hogy azért ne legyen 120 kiló a nő és legyen meg lehetőleg az összes foga, s ez nem egy nagy elvárás szerintem, mert ezen elvárásoknak a legtöbb nő megfelel. Szóval szerintem jó lenne, ha a nők se foglalkoznának a férfiak magasságával, testalkatával, szem színével, hajával, farkának hosszával. Az pedig nem baj, ha önbizalom hiányos egy lány, nekem az jobban bejön, mint a beképzeltség és a bunkóság. A beképzelt, nagyszájú nőcskéktől nekem nem felfelé áll a farkam, hanem inkább lankad és a kezeim szorulnak ökölbe tőlük. Sajnos nem ismerek olyan nőket, akiknél a belső értékek mondjuk 80%-ban számítanak, a külső meg max 20%-ban, olyan nőket viszont elég sokat ismerek, akiknek a külső 80%, a belső meg max 20%.
2016. ápr. 16. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!