Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez most patt helyzet magammal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most patt helyzet magammal szemben vagy mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy egy-egy szakítás hatványozottan nehezítette meg a következő kapcsolatomat mindig. Aztán a legutolsó óta már úgy vagyok, hogy semmi kedvem újra eljátszani ezt az egészet, mikor úgyis mindig a fájó szakítás a vége. Őszintén szólva a közelemben még csak olyan lányt sem ismerek aki szóba jöhetne párkapcsolati szempontból. Néha-néha belegondolok, hogy el megyek fizetős lányokhoz és akkor nem érezném ezt az egyedüllétet, de nekem nem arra van szükségem amit ők nyújtanak. Illetve hazudnék ha ezt így kijelenteném, de nem olyan formában. Egy őszinte mosoly, ölelés, stb.. sokkal többet jelent(ene). Asszem kezdenek kihalni az ilyen lányok vagy én születtem nagyon rossz helyre. Vagy mindkettő :P Ha ilyen elcseszett romantikus hülyegyerek maradok akkor egyre kevesebb esélyem marad?
2016. ápr. 15. 23:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj. Ne változz meg senki kedvéért sem, majd jön az a lány, aki ugyanazt keresi, mint te, aki úgy fog szeretni, ahogy vagy. Lehet, hogy nem most fog bekövetkezni, és még sok csalódáson kell átesned, de nem szabad feladni. Egyébként az, hogy romantikus típus vagy egyáltalán nem hátrány, sőt a nők szeretik, ha egy pasi ki tudja mutatni az érzéseit.
2016. ápr. 15. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!