Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit képesek megtenni az átlag alatti vagy átlagos pasik hogy nőhöz jussanak?
12-es mond valamit.
Amúgy amióta világ a világ a férfiak időt és energiát fordítanak arra, hogy meghódítsák azt a nőt, akit akarnak, van akinek könnyebben, van akinek nehezebben megy, van akinek több, van akinek kevesebb idővel, energiával jár.
Nem mindenkinek hullanak az ölébe a nők, ezt el kéne fogadni és ezen nem kéne megsértődni.
12.
egészséges férfi gondolkodás = nyalni, futni a nők iránt?
Kedves kérdező, 16-os és 17-es.
Nem vagyok leszbikus...:D
Tudtam hogy fel fogtok hördülni, de ha nektek jobb ülni a feneketeken, akkor tegyétek.
Ja igen, kérdező válaszolok.
Az udvarlás nem egyenlő a nyalással meg a nők utáni futkosással.
Bár van aki így értelmezi, mindenkinek szíve joga.
Amúgy aki udvarol az nem fut, csak türelmes.
Ha te kedves vagy valakihez, akkor az már nyalás...? Nagyon rossz hozzáállás ez.
10/4es srácként Max csak szolidan udvarolok a nőknek, de ez csak szökőévente fordul elő. Nem szeretem magamra haragítani őket. Tudod milyenek a nők, ha valaki unszimpatikus nékik, azt alapból lenézik; de ha az az illető még udvarolni is mer az adott csajszinak, na akkor el szabadul a pokol:D
Mé' pontoztátok le csóri hatost? Ő legalább jól cselekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!