Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én miért nem tudom elterelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért nem tudom elterelni a figyelmem a nőkről, ha sokan képesek erre?

Figyelt kérdés

Ismerek nem egy embert, akiknek a külsejük vagy a személyiségük miatt nincs sok esélyük a nőknél (olyannál meg, aki vonzó lenne, egyáltalán semennyi), és ők képesek más dolgokra fordítani a figyelmüket, és nem tűnnek boldogtalannak. Számítógépes játékokba, valamilyen hobbiba, valamilyen téma megszállott kutatásába menekülnek, és úgy tűnik, hogy jól megvannak, nem érzik magukat frusztrálva.

Én miért nem vagyok erre képes? Én is megpróbálom elterelni a figyelmem, olyan dolgokkal foglalkozni, amik érdekelnek, de ez csak addig működik, amíg meg nem látok valahol egy szebb lányt, mert akkor azonnal a jelentőségét veszti a többi dolog, és csak arra tudok gondolni, hogy ÉN IS AKAROK EGY NŐT, AKIHEZ VONZÓDOM.

Másoknál ez hogy működik? Nekem miért nem megy?

2016. ápr. 13. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Le kell kakálnod a nőket magasról, a legszebbeket is! Én 25 éves szűz vagyok, az elmúlt 1 évben teljesen lelki beteg lettem és halálvágyam volt, gyakran gondoltam öngyilkosságra, s mindez azért volt, mert nem volt sikerélményem a nőknél. Állandóan elutasítanak, kudarc kudarc után jött és depressziós lettem és vonat elé akartam menni párszor. Azonban nálam a megoldást a nőgyűlölet jelenti. Sokan a nőgyűlölőkre azt mondják bolond, meg egyebek. De, ha utálom a szép nőket is még mindig jobb, mint, ha vonat elé mennék, vagy leugranék valami magas épület tetejéről. Szóval le kell kakálnod a nőket, azért írok ilyen szépen, mert a gyk mindig beleköt a csúnya szavak használatába, szóval ne törődj a nőkkel, gyűlöld meg őket, amiért nem adnak pinát neked, így aztán megfosztanak téged a szexuális vágyaid kielégítésétől, de megfosztanak az apaság örömétől is, hiszen nem tudsz gyereket csinálni, ha nem dugnak veled, szóval van okod rá, hogy utáld a nőket. Sok férfinak lenne oka, nekem van is okom és utálom is őket, mert szexuálisan frusztrált vagyok, amiért velem nem kefélnek, illetve így gyerekem sem lehet, max, ha örökbe fogadok egyet, de az nem olyan, mint amikor tovább adjuk a génjeinket. Szóval nem szabad a nőket szeretni és tisztelni, nem szabad velük nagyon rendesnek lenni, mert utána ezt vagy kihasználják, vagy pedig elutasítanak, az örökös csalódások, az, hogy nem viszonozzák az érzéseidet, ez csak azt fogja eredményezni, hogy te is lelki beteg, depressziós leszel, mint amilyenné én váltam, aztán sírógörcsök törnek rád, megalázkodsz, de mégse érsz el a nőknél semmit, és végül öngyilkosságon agyalsz majd, mint én. Inkább röhögj a nőkön, utáld, nézd le őket, kakild le őket magasról, ne szeresd meg a 10/10-es nőket se, mert aztán, ha nem lesz csajod és átéled újra és újra a kudarcot, akkor soha nem leszel boldog. Ahelyett, hogy a nőkkel foglalkoznál inkább legyen hobbid, gyűlöld a nőket, hogy véletlenül se legyél szerelmes, mert, ha nem vagy szerelmes, akkor egy nő se tud fájdalmat okozni neked, egy se tud elutasítani, meg kihasználni, meg öngyilkosságba taszítani, ha le se kakilod őket. Legyen benned tartás, ne alázkodj meg soha azért, hogy kapjál pinát tőlük, helyette inkább Tiszteld, Szeresd magad, békülj ki önmagaddal, és ne törődj a nőkkel. Én is ezt teszem, nem érdekelnek mostantól a nők, már nem sírok utánuk, hanem nevetek rajtuk, meg az őket alázó férfi társaim szövegein, s mostantól Tisztelem és Szeretem saját magam. A prostikhoz meg ne menj el, mert azok között is van aki átverhet, illetve nehogy már fizessél a pináért, amit más férfiak ingyen kapnak a saját szajhájuktól, nehogy már megalázd magad azzal, hogy te még a szexért is fizetsz. Én inkább szűz leszek 60 éves koromban is, de nem alázom meg magam azzal, hogy fizessek a szexért. Ha mások ingyen kapnak pinát a nőjüktől, nekem meg nincs nőm, akkor inkább szűz maradok. A nőgyűlölet pedig nagyon jó dolog, mert én most először vagyok évek óta boldog, eddig volt, hogy napi több órát bőgtem a nők miatt és halálvágyam volt, amióta meg emberszámba se veszem a nőket azóta megvagyok köszönöm szépen. Inkább nevetek a nőkön és kifigurázom őket, mint sem, hogy továbbra is depressziós és szomorú legyek miattuk. Most először érzem jobban magam. Veled szerintem az a baj, hogy nem akarsz beletörődni a nő nélküli életbe, mert ezt nem tartod elfogadhatónak és mindenképpen pinát akarsz. De rá kell jönnöd pár éven belül, ha nem lesz nőd, hogy jobban járnál, ha inkább lenéznéd és semmibe vennéd a nőket.
2016. ápr. 13. 21:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom utálni a nőket, nem ők tehetnek róla, ha nem vonzódnak hozzám. Én se vonzódom a ronda nőkhöz, ettől még én se vagyok rossz ember, a jó csajok se rossz emberek attól, hogy van ízlésük.
2016. ápr. 13. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Saját magaddal tolsz ki, ha továbbra is majd tepersz olyan nők után, akik le se tojnak. Tudnád utálni őket, ha akarnád, csak megmakacsolod magad. Nem az emberség a lényeg, hanem, hogy te így lelki beteg, depressziós leszel és tönkre mész miattuk, leépülsz mentálisan, aztán a végén öngyilkos leszel, ahelyett, hogy utálnád őket és másban keresnéd az örömödet. Van ízlésük? Ezzel mos leszóltál engem és leszóltad magad is. Mi az, hogy van ízlésük? Nem vagyunk mi bányarémek, arról meg tehetnek a nők mikor nagyon jóképű pasit akarnak maguknak, tehetnek arról is, ha gazdagot akarnak. Mert senki nem kényszeríti őket, hogy felszínes, beképzelt, pénzéhes, egoista szukák legyenek és mégis azok.
2016. ápr. 13. 21:38
 4/5 A kérdező kommentje:
A gondolkodásod nem vezet sehova, egyértelműen süt a szavaidból, hogy boldogtalan ember vagy.
2016. ápr. 13. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:

"A gondolkodásod nem vezet sehova, egyértelműen süt a szavaidból, hogy boldogtalan ember vagy."

Egyértelműen süt a szavaimból, hogy nőgyűlölő vagyok, s ez nem boldogtalanság. Egyszerűen le se kakilom már őket és kész, mert azt se érdemlik meg. :)

2016. ápr. 13. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!