Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan mondják barátnőt találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan mondják barátnőt találni egyszerű, de nekem nem az mit tegyek?

Figyelt kérdés

A menő gyerekek 14nőn is átmenetek mire megfelelőt találnak, nekem még egy barátnőt se sikerült találnom. Olyanok találnak meg akik nekem abszolút nem jönnek be.

Átlagos kinézetű vagyok, átlagos magasságú lányok osztálytársaim is mindig kérdezik miért nincs barátnőm... Stb. Sokszor én sem értem

Igaz csendes vagyok,és a bulizás nem az én világom

21/F

2016. ápr. 6. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézz ki jobban! Az átlagos lányoknak is csak jóképű pasi kell.
2016. ápr. 6. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:

utóbbi mondatban van a kutya elásva.

Csendes vagy így nem tűnsz ki a tömegből.

bulizni nem jársz, így nincs közösség ahol ismerkedhetnél.

2016. ápr. 6. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:
56%

Azért eljársz és ismerkedsz is, vagy várod, hogy bekopogtasson egy 10/10-es, intelligens lány az ajtódon?

Egyébként barátnőt szerezni könnyű, de megfelelő barátnőt szerezni nehéz. De szerintem a lányok is hasonlóképpen vannak velünk.

2016. ápr. 6. 20:08
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon okos lehetsz, ha benyelted a "mindenki megtalálja a párját" kezdetű közhelyet. A valóság az, hogy rengeteg ember hal úgy meg, hogy soha nem találta meg a párját és ezek alatt nem a csecsemőhalálokat kell érteni, hanem több millió öregembert, jellemzően férfit (rejtély miért pont ők....), akiket úgy fektetnek be a koporsóba, vagy szegényebb helyeken dobnak bele a dögkútba, vagy épp mielőtt felkötötte magát/felvágta az az ereit/kifestette az agyával a falat, hogy a szerencsétlen egyszer se mondhatta el magáról még mielőtt megmurdelt, hogy "megtaláltam az igazit". Persze a mi lelki komfortzónánk képtelen elképzelni, hogy pont mi lennénk azok, akik úgy térnek vissza a porba, hogy nyomorult és jelentéktelen életükben egyszer sem volt meg az a bizonyos pillanat, amikor a nagy ő mellett kifújhatták magukat és azt mondhatták "na igen, ő az igazi". Nem akarom elvenni a kedved (oké, hazudtam, igazából igen), de nagy valószínűséggel rád is hasonló vár majd. Hogy miért? Nos, európai vagy, férfi vagy, fiatal vagy, a 21. században élsz és felteszem nem vagy kifejezetten kívánatos, ilyen kártyákkal a kezedben pedig nem sok esélyed van megnyerni a játékot, szóval azt tanácsolom barátkozz meg azzal a gondolattal, hogy akkor, amikor meghalsz nem lesz ott senki, még emlékek sem lesznek melletted egy néhai barátnőről vagy feleségről, az egyedüliek, akik melletted lesznek, azok az alulfizetett ápolók lesznek, akiknek alig várják, hogy kileheld a nemlétező lelked és végre átadhassák az ágyad egy kevésbé értéktelen embernek.
2016. ápr. 6. 20:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Gondolom azt várod, hogy majd a sültgalamb a szádba esik. Nem fog.
2016. ápr. 6. 20:12
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

4#: tyű, na ez aztán felemelő volt :)

Kérdező: ne az igazit keresd. Legyél társaságban (nem feltétlenül buli), beszélgess lányokkal, ne görcsölj, és hagyd, hogy kialakuljon valami - vagy nem. Olyannal se félj összejönni, aki nem 100%. Bőven elég, ha megfog benne valami.

2016. ápr. 6. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:
#4. Ezt megkönnyeztem, olyan szépen megfogalmaztad.
2016. ápr. 6. 21:34
 8/10 anonim ***** válasza:

"Olyanok találnak meg akik nekem abszolút nem jönnek be. " Akkor most miért kérdezősködsz, ha lehetne csajod, de nem 10/10-es, az már nem jó, ha nem jó a 10/4-es-5-ös csaj, akkor te sem fogsz kelleni másnak.

Úgy jársz mint én, akinek nehezen ment a csajozás, 1 csajnak tetszettem, én is lemondtam róla, mert azt hittem majd jó csajoknál is lesz szerencsém. De hiú ábránd volt, csak most bánom, hogy nem értem be "kevesebbel", ha te is így csinálod, nem lesz senkid.

2016. ápr. 6. 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:
#4 vinnyogok a rohogestol:dddd
2016. ápr. 6. 23:48
 10/10 A kérdező kommentje:
4-es ment a negatív, pofátlanul elvetetted a súlykot!
2016. ápr. 9. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!