Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan mondják barátnőt találni egyszerű, de nekem nem az mit tegyek?
A menő gyerekek 14nőn is átmenetek mire megfelelőt találnak, nekem még egy barátnőt se sikerült találnom. Olyanok találnak meg akik nekem abszolút nem jönnek be.
Átlagos kinézetű vagyok, átlagos magasságú lányok osztálytársaim is mindig kérdezik miért nincs barátnőm... Stb. Sokszor én sem értem
Igaz csendes vagyok,és a bulizás nem az én világom
21/F
utóbbi mondatban van a kutya elásva.
Csendes vagy így nem tűnsz ki a tömegből.
bulizni nem jársz, így nincs közösség ahol ismerkedhetnél.
Azért eljársz és ismerkedsz is, vagy várod, hogy bekopogtasson egy 10/10-es, intelligens lány az ajtódon?
Egyébként barátnőt szerezni könnyű, de megfelelő barátnőt szerezni nehéz. De szerintem a lányok is hasonlóképpen vannak velünk.
4#: tyű, na ez aztán felemelő volt :)
Kérdező: ne az igazit keresd. Legyél társaságban (nem feltétlenül buli), beszélgess lányokkal, ne görcsölj, és hagyd, hogy kialakuljon valami - vagy nem. Olyannal se félj összejönni, aki nem 100%. Bőven elég, ha megfog benne valami.
"Olyanok találnak meg akik nekem abszolút nem jönnek be. " Akkor most miért kérdezősködsz, ha lehetne csajod, de nem 10/10-es, az már nem jó, ha nem jó a 10/4-es-5-ös csaj, akkor te sem fogsz kelleni másnak.
Úgy jársz mint én, akinek nehezen ment a csajozás, 1 csajnak tetszettem, én is lemondtam róla, mert azt hittem majd jó csajoknál is lesz szerencsém. De hiú ábránd volt, csak most bánom, hogy nem értem be "kevesebbel", ha te is így csinálod, nem lesz senkid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!