Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 éves lány vagyok, imádom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves lány vagyok, imádom a párom, aki közel 50. Jól megvagyunk, boldogok, sportol ő is stb. Mit tegyek h ne itéljenek el sokan minket?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 3. 17:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

Legfontosabb, hogy sportol ő is. Így már tényleg összeillő pár vagytok, még ha apád lehetne is.

Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni.

2016. ápr. 3. 17:33
 2/16 anonim ***** válasza:
kit érdekel?
2016. ápr. 3. 17:33
 3/16 anonim ***** válasza:

Miért fontos, hogy mások mit gondolnak, ha nektek jó?

Most komolyan, hazamentek, becsukjátok az ajtót, és ti kettesben éltek együtt. Másokkal találkoztok futólag, nem mindegy? A ti életetek! Aki elítél, egyértelműen nem barát, akkor sem, ha rokon. Ennyi.

2016. ápr. 3. 17:37
 4/16 anonim ***** válasza:
semmit sem tudsz tenni, a furcsa párokra ujjal mutogatnak :D pedig mindenki sepregessen inkább a saját házatáján.
2016. ápr. 3. 17:40
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
Semmit :),majd akkor gondolkodj el a dolgokon,amikor a közös gyereketek középiskolai ballagásán járókerettel fog megjelenni. :)
2016. ápr. 3. 17:41
 6/16 anonim ***** válasza:

Első és 5.-kommentelő ,köszi feldobtátok a délutánom :D

Viccet félre téve, szerintem semmit nem tudsz/tudtok tenni ellene , pontosabban egy dolgot ,egy korban jobban hozzátok illő párt keresni. Én is szeretem az idősebbeket ,de azért ez már sok.

2016. ápr. 3. 17:45
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudom mondani, hogy max a Nők nézhetnek Rád furcsa szemmel, Őket meg úgy tudod leszerelni, hogy kimutatod feléjük mennyire boldog Vagy. Az az ember ítél el Téged, aki szar kapcsolatban él, és próbál rajtatok fogást találni.

Amikor a 13 évvel fiatalabb barátnőmmel lementünk táncolni folyamatosan azt kérdezgették Tőlem, hogy nem zavar-e hogy fiatal srácokkal is táncol....amire azt válaszoltam, hogy amíg velem akar hazamenni, addig minden rendben.

A párom barátnői folyamatosan azt kérdezgették Tőle, hogy jó vagyok-e az ágyban, meg mekkora méretekkel rendelkezhetem, hogy pont mellettem döntött. Amikor összejöttünk bennem is volt kétség rendesen, hogy vajon komolyan gondolja-e, de az élet nagy tanítómester.

2016. ápr. 3. 17:46
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Semmit. Nem tudod megváltoztatni mások gondolatait. Amúgy szerintem se egészséges. 30 évesen lesz egy gyereketek, ő 70 éves lesz mire a gyereketek betölti a 20. életévét. De már egy 65 éves embernek sincs türelme egy 15 éves kamaszhoz...

na mindegy, engem nem igen érdekel a ti életetek.

2016. ápr. 3. 17:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :). Gyereket pedig nem szeretnénk. Jár valaki hasonló cipőben? Úgy érezzük sok irigy ember van
2016. ápr. 3. 17:47
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Miért lennénk irigyek?Végülis irigylésre méltó egy 50éves pasi,Jézusom,de ostoba vagy!
2016. ápr. 3. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!