Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még ilyen férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen férfiak a 30 éves korosztályban?

Figyelt kérdés
Átlagos külső, visszahúzódó kedves csendes ilyen okos tipikus jófiú.
2016. ápr. 13. 19:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#20-as ne törődj vele, ő csak saját ideáljait írta le, nem vagyunk egyformák.
2016. ápr. 14. 11:11
 22/23 anonim ***** válasza:

"Az igazi férfi az felelősségteljes, magabiztos és érett.

Akinek nem kell bizonygatnia a férfiasságát se más, se saját maga előtt."

Ez mind igaz lehet valakire úgy is, hogy közben olyan, mint ami a kérdésben szerepel. Nekem soha nem jöttek be azok, akik állandóan a középpontban voltak, és feltűnősködni, menőzni próbáltak. Elég fárasztó lehet egy ilyennel hosszabb időt eltölteni.

2016. ápr. 14. 17:35
 23/23 anonim ***** válasza:

A félreértések miatt, amik itt vannak köztünk, be másolom az egyik kolléga személyes üzenetére adott válaszomat, és értitek majd mire gondolok...

"Én nem arra gondoltam, hogy ha valaki nem a társaság közepe, vagy nem kiabál a kocsma közepén, vagy nem macsó.

Ezek a dolgok irrelevánsak. Ami igazán ide illik, az az, amikor valaki nem mer beszélni nőkkel, nem mer kiállni magáért, mert gátlásos, mert fél.

A visszahúzódó az a pasas, aki egyedül van a sarokban az iskolában, vagy ki se mer kelni a székéből, nehogy beszóljon neki valaki. És ha így is megteszik, nem mer vissza szólni sem.

Aztán van akiben később is megmarad ez, akár élete végéig.

Ők is találhatnak párt, csak sokkal nehezebben.

felnőtt méretében még esetleg az a jellemző az ilyen fiúra, hogy ha kicsit fenyegetően lépsz fel, megalázkodóan, meghunyászkodóan viselkednek.

Szerintem ez a visszahúzódó.

A csendes, mérsékelt vérmérsékletű, ugyanakkor határozott és férfias férfira nem mondhatod hogy visszahúzódó. Maximum azt, hogy nem társasági, vagy hallgatag. És látod milyen sokat írtam... Ezért nem könnyű egy fogalomzavart kibogozni."

Remélem most már egy nyelvet beszélhetünk.

2016. ápr. 14. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!