Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen férfiak a 30 éves korosztályban?
Figyelt kérdés
Átlagos külső, visszahúzódó kedves csendes ilyen okos tipikus jófiú.2016. ápr. 13. 19:24
11/23 anonim válasza:
A 8-as szerint biztos azok a férfiak,akik macsók, mindig lazák,nagy hanggal vannak, csak az a baj,hogy ezek az emberek, ha csak egy kis pöccintést, nem pofont, pöccintést kapnak az élettől,akkor eret vágnak magukon, gyógyszert szednek be marok számra, vagy megnézik alulról,hogy hogy forog a vonat kereke menet közben. Erről ennyit!
12/23 anonim válasza:
Attol, hogy valaki nem beszel feleslegesen meg lehet ferfi.
14/23 anonim válasza:
8. vagyok megint.
11. Akiről te írsz, az se férfi, az csak megjátssza magát.
Az igazi férfi az felelősségteljes, magabiztos és érett.
Akinek nem kell bizonygatnia a férfiasságát se más, se saját maga előtt.
Az ilyen "visszahúzódó" harmincasok többsége soha sem lesz férfi.
Lehet ez sokaknak nem tetszik, de attól még ez az igazság.
15/23 A kérdező kommentje:
14. Lehet nem azok a szemedbe de hidd el én is és sok lány ismerősöm is pont az ilyen kis aranyos csendes férfiakat keressük és szeretjük meg főleg 30 felett. Sokkal több szerethető érték van egy ilyen pasiba mint egy nagyhangú kanba.
2016. ápr. 13. 23:15
16/23 anonim válasza:
Az ilyenek általában már foglaltak sajnos.
17/23 anonim válasza:
Szóval családalapításra kell?
18/23 anonim válasza:
Úgy nagyjából igazak rám a kérdésben leírt tulajdonságok, szóval a válasz igen, léteznek.
31F
19/23 anonim válasza:
Ilyen vagyok, de már több mint 7 éve foglalt vagyok amit egyáltalán nem bánok. :)
30F
20/23 anonim válasza:
Most indokold meg 14-es, hogy aki visszahúzódó az miért nem férfi? Nem tudom miért ne lennék férfi, attól mert csendes vagyok, nem vagyok balfék, egyedül élem az életem, elintézek magamnak mindent. Egyszerűen nem szeretek a közép pontban lenni, nem vagyok nagy hanggal, de ugyanolyan férfi vagyok, mint bármelyik nagy hangú, azzal a különbséggel,hogy rám lehet általában számítani, nem csak a szám jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!