Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen férfiak a 30 éves korosztályban?
Figyelt kérdés
Átlagos külső, visszahúzódó kedves csendes ilyen okos tipikus jófiú.2016. ápr. 13. 19:24
1/23 anonim válasza:
Fél év múlva biztosan lesz egy :)
3/23 anonim válasza:
Én pontosan ilyen vagyok, de foglalt.
Vagyis, a jófiú része nem feltétlen igaz...
4/23 anonim válasza:
Én már az 1es előtt, még pár hónap:D
5/23 anonim válasza:
olyan biztos nincs,ki van zárva!
8/23 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de ezek a tini fiúk kis részének a tulajdonságai.
A felnőtt férfi már nem ilyen.
Persze vannak lelkileg visszamaradott fiúk, akik 30+ évesen sem férfiak.
De annyira azért nem sokan.
9/23 anonim válasza:
Nem tudom, én nem érzem kis fiúnak magam csak azért mert visszahúzódó vagyok, nem szeretek a középpontban lenni, nem hangoskodok stb. Ha kell kiállok magamért, veszem ugyanúgy az élet akadályait, mint bárki más, elintézek bármit, amit el kell.
10/23 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, bár inkább 30-40 között félúton, és inkább lusta, mint kedves, valamint házas.
#8: nyaljál sót :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!