Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire gonoszak a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire gonoszak a lányok?

Figyelt kérdés

Én is nő vagyok, és elég durvákat tapasztalok. Pl. amikor a csoporttársaimmal voltunk egy kiránduláson, az egyik srác levette a felsőjét, mert nagyon meleg volt, és hallottam, hogy a csajok ott kacagtak meg rajta, meg hogy fúj, milyen undorító, ők a közelébe se mernek menni... Pedig átlagos srác, nem is nagyon csúnya, nem is kövér, nem igénytelen.

Nekem az ilyesmi annyira visszatetsző, főleg, mivel egyikük sem volt 10/10-es bombázó, úgyhogy nem tudom, mire fel ekkora az arcuk. Ilyenkor mindig rájövök, hogy nem annyira alaptalan az, hogy a nők csak a külsőre mennek.

Komolyan úgy érzem néha, hogy én vagyok az egyetlen, aki nem gúnyolja ki a kevésbé jó pasikat...

2016. ápr. 13. 17:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok fiú, és nem tartom magamat különbnek náluk mindenben, de ebben a kérdésben igen.

21-22 évesek pedig. :D

2016. ápr. 13. 19:07
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
mert megtehetk
2016. ápr. 13. 20:06
 13/13 anonim ***** válasza:
9%

Tudod... 15-16 évesen tipikus kis emos idióta voltam színes csíkokkal a hajamban, fekete csuklóvédővel, csontvázas pólóval, meg mindennel együtt, aminek láttán egy normális ember két kézzel fogja a fejét. Tudod, hogy főleg kik genyáztak emiatt velem? Vadidegen pasik az utcán, buszon, stb... Nem korombeliek, hanem jóval idősebbek, és sosem olyanok, akik egyedül voltak, hanem csoportokban. Sokszor örültem volna annak, hogy ha csak simán kuncognak a hátam mögött, de általában valami alázást kaptam (volt, hogy odajött hozzám egy huszonéves pasi, és megkérdezte tőlem, a 15 évestől, hogy a pnámon is úgy be van-e festve a szőr, mint a fejemen)

Persze nem mondom, hogy ezek mindennapos dolgok voltak, de volt rájuk bőven példa azalatt a pár év alatt, amikor megpróbáltam kibontakoztatni a (szó szerint vett) sötétebbik énemet, és 99%ban igenis pasik aláztak a földbe.

Felteszem te is 20+ éves vagy, szóval most komolyan kezdjük el neked magyarázni, hogy nem az ember nemétől függ, hogy szemét-e másokkal, hanem a személyiségétől? Amúgy ja, te vagy az egyetlen lány, aki nem gúnyolódik. Te vagy A Kiválasztott...

2016. ápr. 13. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!