Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen gonoszak a szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen gonoszak a szép lányok?

Figyelt kérdés

A párom exe folyton bánt, és senki sem hiszi el. Összejött a párom egyik barátjával, ezért (szerencsére csak ritkán), de találkoznunk kell vele.

Gyönyörű nő, de nagyon beképzelt, és aki nem úgy csinál valamit, ahogy ő akarja, abba lelkileg belegázol. Tudtommal nem ártottam neki, ő meg sokszor bánt.

A múltkor mikor náluk voltunk, nem engedte, hogy egy asztalhoz üljek velük, a fülem hallatára lehordott mindennek a páromnak, az meg elrendezte annyival, hogy ne szóljon bele mások életébe, mert hogy ő nem fog vele a semmin veszekedni. Azóta nem is voltunk náluk, ha ő otthon volt.

Viszont állandóan bántó üzeneteket küld rólam a páromnak, és egyszer az én fejemhez is vágott néhány kéretlen megjegyzést.

A páromnak olyanokat írogat, hogy megkérdezte a srácokat, akik mindkettőnket ismernek, hogy tetszenék e nekik, és mindegyik fujjogot, hogy na ne már, mert ők mind belé szerelmesek. Meg hogy szerinte kövér vagyok, meg hasonlók. (Nem vagyok kövér, csak ő sokkal vékonyabb)

A párom tudja, hogy milyen a lány, vele is sokat veszekedett, még együtt voltak, belekötött mindenkibe, mindenbe. Ezért szerinte felesleges őt komolyan venni, hagy járjon a szája, ha neki jólesik.

De akárkinek mondtam, hogy a lány milyen, senki nem hitt nekem, mert hogy egy ilyen gyönyörű, és látszatra kedves nő nem lehet rosszindulatú és sunyi.

2014. aug. 28. 13:41
 1/8 A kérdező kommentje:
Jah, és nem miattam mentek szét.
2014. aug. 28. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:

van kivétel. :)

azért mert szép, és fässzopó fiúk próbálkoznak be náluk, akik bunkók, és ezek a szép leányzók átveszik a stílust.

2014. aug. 28. 13:43
 3/8 anonim válasza:
Mert nincs férfi,aki egy két pofonnal helyretegye őket.
2014. aug. 28. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne menjetek hozzájuk, egy kicsit építsétek le ezt a kapcsolatot a párod barátjával.

Akik ennyire bántják a másikat, valamire nagyon féltékenyek :) lehet, hogy az piszkálja, hogy veled van és nem vele ;)

Gondolj erre kárörömmel :D

2014. aug. 28. 13:46
 5/8 A kérdező kommentje:
direkt akkor mentünk legutóbb is, amikor tudtuk, hogy nincs otthon. A párom csak a barátja miatt van vele jóban, ritkán beszélgetnek, akkor is csak átlagos dolgokról.
2014. aug. 28. 13:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor találkozzon máshol a barátjával.
2014. aug. 28. 13:48
 7/8 A kérdező kommentje:

Eszembe jutott már ez is, de ő a fejemhez vágta, hogy ő nem azért maradt a párommal annyi ideig, mert szerette, hanem mert közel akart kerülni a legjobb barátjához, ami sikerült is.

(Amugy a párom szakított vele kb egy éve, mert már nem tűrte, hogy hisztis a csaj)

2014. aug. 28. 13:49
 8/8 Whit55 ***** válasza:

Ez egy átok! A szép nők valóban kegyetlenek, persze tisztelet a maradék kivételnek. Azért beképzelt és nagyszájú, mert a külseje a fegyvere. Túl nagy önbizalma van és egoista és tudni kell, hogy ha van egy srác, aki valamikor velünk járt és a szakításunk után ő összejött egy másik lánnyal, az sokszor ilyen reakciót vált ki belőlünk. "Rajta van az ujjlenyomatom, most meg más fogdossa? Ez kibírhatatlan!" Az ilyenek elfelejtenek gondolkodni. Ha nem miattad mentek szét, az a szerencséd, mert még jobban pokollá tenné az életedet, de addig örülj, míg a párod azt nem mondja, hogy oké, csak hogy befejezd, elhagyom a csajt, csak ne pampogj! Az már jó jel, ha a pasid kiáll melletted, de kiállhatna jobban is. Az ilyen esetekben nem árt, ha a párodból kibújik a kisördög és kiossza a lánykát. De ne felejtsd el, hogy irigy is! Meg is értem... el tudok képzelni egy ilyen bunkó, degenerált személyiségű nőt egy piszkafán és mivel te nem vagy kövér, csak ott domborodsz, ahol kell, így irigy a testalkatodra is. Ahogy irigy a pasidra is, hisz valamikor az övé volt, csak valószínű ő elcseszte. Ilyen viselkedés mellett nem is értem miért...

Szard le, ha ennyire zavar, mert végül is a párod barátjáról vagy mijéről van szó, akkor beszéld meg a pároddal a dolgot! Bár én a helyedben hagynám, hogy belőlem is kibújjon a kisördög, így csak gyűl benned a feszültség és furcsa lesz, mikor eljön a pillanat, mikor minden kirobban belőled. Nem ártana ha a csaj lenyelné a nyelvét, sokat rizsázik a semmire, miközben a a feje sárgul az irigységtől.

20/L.

2014. aug. 28. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!