Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire gonoszak a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire gonoszak a lányok?

Figyelt kérdés

Én is nő vagyok, és elég durvákat tapasztalok. Pl. amikor a csoporttársaimmal voltunk egy kiránduláson, az egyik srác levette a felsőjét, mert nagyon meleg volt, és hallottam, hogy a csajok ott kacagtak meg rajta, meg hogy fúj, milyen undorító, ők a közelébe se mernek menni... Pedig átlagos srác, nem is nagyon csúnya, nem is kövér, nem igénytelen.

Nekem az ilyesmi annyira visszatetsző, főleg, mivel egyikük sem volt 10/10-es bombázó, úgyhogy nem tudom, mire fel ekkora az arcuk. Ilyenkor mindig rájövök, hogy nem annyira alaptalan az, hogy a nők csak a külsőre mennek.

Komolyan úgy érzem néha, hogy én vagyok az egyetlen, aki nem gúnyolja ki a kevésbé jó pasikat...

2016. ápr. 13. 17:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Mert gyerekesek. Ennyi.
2016. ápr. 13. 17:09
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Mert gerinctelen férgek, azért. Aki a másikat a kinézetével bæsztatja, az szánalmas alak.
2016. ápr. 13. 17:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb kifejezés rá, hogy gyerekes viselkedés, ahogy az első mondja.
2016. ápr. 13. 17:14
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Kis buták, azért. Hány évesek? 12? :D
2016. ápr. 13. 17:14
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem biztos, hogy rajta nevettek, inkább csak a jelenségen. Az ilyen kirándulásokon (a csoporttársból gondolom, hogy egyetem) nem nagyon megszokott dolog, hogy valaki félmeztelenre vetkőzik.
2016. ápr. 13. 17:16
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem meg fiú vagy kedves kérdező :D
2016. ápr. 13. 17:18
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Hallottam már férfiakat egy kissé duci lányon nevetni,sőt még a hangját is cikizték.
2016. ápr. 13. 17:25
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Igen te vagy. Mi többi nők mind féreg módon viselkedünk, de te sokkal jobb vagy nálunk. :) Minden másik nő pontosan ugyanolyan, mint a csoporttársaid. Köztudott, hogy az emberek mind egyformák, kivéve persze te, mert te jobb vagy. :)
2016. ápr. 13. 17:26
 9/13 anonim ***** válasza:
26%

Vajon melyik lehet igazából a kérdező?

"Én nem vagyok olyan, mint a többi lány" különleges hópehely, vagy magát nőnek kiadó pasi, aki így akar figyelmet szerezni magának?

Rajta, rajta, tegyétek meg tétjeiteket!

2016. ápr. 13. 18:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Éretlenek és ráadásul falkában még hülyébbek. Nem mind ilyen szerencsére :D
2016. ápr. 13. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!