Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyek "érdekesebb"?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek "érdekesebb"? (hosszú, de örülnék, ha valaki elolvasná) 22L

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a korom ellenére nagyon tapasztalatlan vagyok a férfiakkal kapcsolatban. (Eddig csókolóztam csak, még barátom sem volt.) Sosem voltam az, aki sokaknak tetszett volna. Iskolában inkább a "stréber" kategóriába tartoztam, sosem érdekeltem senkit, nem hívtak randizni. Egyetemen már nem különülök el úgy az emberektől, sok barátom van, srácok mégsem közelednek. Én magam túl félénk vagyok kezdeményezni. Egyedül azért sejtem, hogy nem a külsőmmel van a baj, mert 2 éve elkezdtem táncolni, és jóképű férfiak szoktak felkérni. De még ha nem is vagyok túl szép is feltűnő ez az érdektelenség.

Mostanában pedig a férfiismerőseim mindig azt kérdezik, hogy miért nincs nekem barátom. Már ők is elültették a bogarat a fülemben.

Nem szeretném "elvesztegetni" a fiatal éveimet, de a későbbieket sem. Egyelőre jól megvagyok egyedül, több dologgal foglalkozom, sikeresnek mondhatom magam, de szeretnék szerelmes lenni. Vagy csak kipróbálni, milyen az, kapcsolatban lenni valakivel. Úgy érzem, sokat tudnék adni annak, akivel együtt lennék. Lehet, hogy túl rendes vagyok (=unalmas)? Őszinte vagyok, mindig, és ennyit elvárok magammal szemben.

Csak szexre lenne lehetőségem, de nekem ez egy kapcsolatba tartozik, és nem is ez az, ami a legfontosabb (persze erre is kíváncsi vagyok). Már annyira megszoktam, hogy rögtön erre megy ki a játék, és nagyon bánt, hogy csak a testem kell, és nem én egészen.

Az elvárásaim nem magasak, nem az a probléma, hogy ne adnék valakinek lehetőséget, de úgy tűnik, tényleg senkinek nem kellek. :(

A barátaim szerint az a baj, hogy nem látszik, hogy valaki érdekel. Hiába, nem tudok flörtölni. Ha valaki jobban megnéz sem merem megkockáztatni, hogy rámosolyogjak. Mondták, hogy lépjek a férfiak felé, de nincs hozzá önbizalmam.

Fiúk/lányok válasza is érdekel, hogy hogyan "gyakoroljak", vagy mit tehetnék.

2016. ápr. 12. 22:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ismerkejd itt ill neten :D hátha alapon nem vesztel semmit max nyerhetsz :D
2016. ápr. 13. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!