Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy olyan férfival, akiből árad a "mindenáron barátnőt akarok" érzés, és olyan súlyos önbizalomhiányban szenved, hogy az már ijesztő?
Figyelt kérdés
Három hete beszélgettem egy ilyen férfival, és a minap újra eszembe jutott, azért ötlött a fejembe ez a kérdés. Neten beszélgettem vele és annyira érződött rajta, hogy nincs önbecsülése, hogy azt még olvasni is rossz volt. Folyton hangsúlyozta, hogy a nők mindig csak elutasítják, és hogy már neki teljesen mindegy, akár meg is halhat. Pedig még nem is nézett ki rosszul, és mégis azt mondta sokan utasították el. Fiúk, ti éltetek már hasonlót? Tudtátok növelni valahogy az önbizalmatokat, vagy végleg a padlóra küldött titeket a kudarc?2016. ápr. 11. 21:29
21/24 anonim válasza:
Én szexre nem törekszem, csak szeretném ha szeretnének meg hogy beszélgessünk mélyen és sokat, jól érezzem magam ha velem van... És kinyithassam a lelkem zárját.
22/24 anonim válasza:
21: A mélyebb és értelmesebb emberek hajlamosak jobban belesüppedni az önsajnálatba az agyalás miatt. Kapcsold ki. Persze, én is szeretném, ha szeretnének, de addig amíg ez nincs szeretem én magam két ember helyett is, ha kell :D De a túlzott és mély lelkizéssel vigyázni kell. Egyensúlyba kell hozni a vidám és könnyed dolgokkal, amiből szerintem nem árt, ha több van.
23/24 anonim válasza:
2 ilyen ismerősöm is volt aki csak azt tudta hajtogatni hogy nem lesz barátnője meg hogy szar alak. Hogy őt mennyiszer megalázták, becsapták, megbántották. Sajnáltatta magát. Zsarolt érzelmileg mind a kettő. Egy ideig ugye az ember próbál segíteni de egy idő után az összes energiámat leszívták. Meg is szakítottam velük a kapcsolatot.
N
24/24 anonim válasza:
Semmit, magától kell rájönnie, hogy az ismerkedést érdemes lazán kezelni, csúnyábban fogalmazva belesz*rni, hogy mi lesz, csak kötetlenül jól érezned magad és az ismerkedés öröméért ismerkedni, nem valamilyen "eredményt" hajszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!